You are here
We also support
 
 
 
 

The Escapists is momenteel gratis op PC

The Escapists is momenteel gratis op PC
FREE GAMES 24 sep. 2021 18:00

Als Prison Break je favoriete tv-serie is of je hield van The Shawshank Redemption, dan heeft Epic Games Store de perfecte game voor je. Je kunt The Escapists een week lang gratis krijgen en de vreugde en ellende van het leven in de gevangenis ervaren. Het enige wat je hoeft te doen om je gratis exemplaar van het spel te claimen, is naar de makerswinkel van Fortnite gaan en een account aanmaken als je die nog niet hebt. Zodra je het hebt geclaimd, zal The Escapists permanent aan je spelbibliotheek worden toegevoegd en kun je het op elk moment installeren en spelen.

 

 

The Escapists

Ontsnappen is waar je goed in bent, maar dat weerhoudt je er niet van om weer in de gevangenis te belanden. Dat is waar je avontuur zal beginnen in The Escapists. In dit simulatiespel moet je een strategie bedenken om met alle mogelijke middelen te ontsnappen uit de meest beveiligde gevangenissen over de hele wereld. Sluit vriendschap met andere gevangenen, koop bewakers om, steel alle materialen die je nodig hebt om waardevolle hulpmiddelen te fabriceren en bedenk een goede ontsnappingsroute. Het allerbelangrijkste is dat je geen argwaan wekt en natuurlijk niet op heterdaad betrapt wordt. Vergeet niet je dagelijkse karweitjes af te maken en kom nooit te laat, anders zullen de bewakers je snel op de hielen zitten. Als je de ultieme uitdaging wilt aangaan, bevat The Escapists een complete gevangenis-editor, zodat je je eigen penitentiaire inrichting kunt maken en deze vervolgens met de gemeenschap kunt delen. Wie kent de kneepjes van het vak immers beter dan jij?

Maar er is meer!

Als je The Escapists leuk vindt, zijn er verschillende DLC beschikbaar om de inhoud uit te breiden, waaronder The Walking Dead, Duct Tapes Are Forever, Escape Team, Alcatraz, en Fhrust Peak Correctional Facility. Je kunt de prijzen hiervoor vergelijken op onze website of ga voor een extra uitdaging met The Escapists 2.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief