Destiny 2: The Final Shape zal niet het einde van de saga zijn

Destiny 2: The Final Shape zal niet het einde van de saga zijn

De oorlog tussen Licht en Duisternis komt tot een einde in de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2. Bungie heeft nog niet veel onthuld over het verhaal in de uitbreiding Destiny 2: The Final Shape, maar we weten wel dat de Guardians de diepten van de Traveler zullen verkennen in een episch avontuur dat zal beslissen over de toekomst van het sterrenstelsel. De studio is eindelijk klaar voor het hoogtepunt van een reis die jaren heeft geduurd, en de inzet is erg hoog. De release van Destiny 2: Lightfall bracht heel wat gameplayverbeteringen en nieuwe mechanics met zich mee. The Final Shape zal hetzelfde doen, maar de uitkomst van het verhaal is veel belangrijker in de aankomende uitbreiding.

Destiny 2: The Final Shape brengt nieuwe uitdagingen in de vorm van kerkers en invallen, en nieuwe exotische wapens die je kunt gebruiken. Spelers krijgen ook toegang tot drie nieuwe paden met hun respectievelijke Supers. Titans zullen de void blades uit het Twilight Arsenal gebruiken om hun vijanden enorme schade toe te brengen. Jagers met Storm's Edge kunnen hun dolk gooien en ernaar toe teleporteren om verwoestende klappen uit te delen. Warlocks zullen hun Song of Flame gebruiken om hun schade naar ongekende hoogten te stuwen met zonnekracht.

 

 

Over het algemeen zal Destiny 2: The Final Shape hetzelfde patroon volgen als zijn voorgangers om de fans een spannende ervaring te bezorgen, maar wat gaat er daarna gebeuren?

Een nieuw systeem

Bungie heeft bevestigd dat Destiny 2 doorgaat na The Final Shape. De studio is van plan om het spel uit te breiden met nieuwe verhaallijnen die de komende jaren in een andere vorm zullen verschijnen. De ontwikkelaar stapt af van zijn seizoensgebonden systeem en lanceert episodes in de vorm van drie pakketten met content die elk jaar worden uitgebracht. Deze pakketten worden Acts genoemd en bevatten elk nieuwe content in de vorm van een nieuw verhaal, exotics, quests, armor, beloningen, activiteiten en meer. De overgang naar het nieuwe systeem begint volgend jaar maart, dus er is genoeg tijd voor spelers om te genieten van Destiny 2: The Final Shape.

Je kunt er nu zeker van zijn dat er niet snel een einde komt aan je favoriete schietervaring. Als je de volgende uitbreiding nog moet kopen, zijn de beste deals voor Destiny 2: The Final Shape PC-sleutels beschikbaar op onze prijsvergelijker.

1.36€
Destiny 2
Destiny 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief