Instant Gaming EU
 
 

Salvation's Edge is de nieuwe raid in Destiny 2: The Final Shape

Salvation's Edge is de nieuwe raid in Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2: The Final Shape is eindelijk gearriveerd om een revolutie teweeg te brengen in de shooter van Bungie. De nieuwe Prismatic-klasse, nieuwe exotics, de mogelijkheid om de diepten van de Traveler te verkennen en de laatste clash met de Witness zijn slechts de hoogtepunten van een uitbreiding die een epische afsluiting brengt van een saga die al 10 jaar duurt. De uitbreiding is al speelbaar, maar de eerste mogelijkheid om je te verdiepen in de nieuwe raid komt vandaag, als Salvation's Edge zijn deuren opent. Bungie heeft een spectaculaire trailer vrijgegeven die spelers een eerste blik gunt op de raid, die perfect is voor degenen die willen ontdekken wat The Witness voor hen in petto heeft.

Verzamel je bondgenoten en maak je klaar voor de strijd

Vanaf vandaag worden teams van over de hele wereld ondergedompeld in een hectische race om als eerste de raid te voltooien. Met nog maar een paar dagen te gaan sinds de uitbreiding is uitgebracht, is er nog niets beslist over wat de best mogelijke uitrusting is om de bedreigingen aan te pakken die je te wachten staan in Salvation's Edge. Daarom maken alleen degenen die hun strategie snel kunnen aanpassen kans om alle obstakels te overwinnen en te vechten tegen de meest uitdagende vijanden in de uitbreiding. De wedstrijd zal zeker voor een grote hype zorgen onder de fans van Destiny 2.

 

 

Of je Destiny 2 nu al speelt sinds het spel tien jaar geleden uitkwam of het pas hebt ontdekt, Destiny 2: The Final Shape is de moeite waard om eens te bekijken. De uitbreiding brengt tal van nieuwigheden die de manier waarop je Destiny 2 speelt zeker zullen veranderen. Vergeet niet om de beste prijzen voor Destiny 2: The Final Shape digitale codes te bekijken en bereid je voor om tegen The Witness te vechten voor de toekomst van het sterrenstelsel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief