You are here
We also support
 
 
 
 

The Good Life heeft nu een releasedatum

The Good Life heeft nu een releasedatum
NEWS 22 sep. 2021 12:00

The Good Life is een charmant videospel van Studio White Owls en SWERY (Hidetake Suehiro), regisseur van The Last Blade, Deadly Premonition, en D4: Dark Dreams Don’t Die.  Het spel had afgelopen zomer moeten verschijnen, maar werd uitgesteld zodat het ontwikkelteam "de laatste hand aan het spel kon leggen". 

The Good Life begon in 2017 als een crowdfunded project. Nadat het zijn Kickstarter doel in 2018 had bereikt, was het gepland voor een release in november 2019, maar werd twee jaar uitgesteld. Maar eindelijk hebben we een releasedatum: 15 oktober. Bekijk nu de Engelse aankondigingstrailer.

 

 

Samen met de nieuwe verschijningsdatum heeft SWERY onthuld dat White Owls een samenwerking is aangegaan met een nieuwe uitgever (of een oude in dit geval): Playism, die zijn spel D4: Dark Dreams Don't Die uit 2014 publiceerde.

The Good Life volgt het verhaal van de Amerikaanse fotojournaliste Naomi Hayward, een kansloze twintiger uit New York. Om haar enorme schuld te helpen aflossen, neemt ze een baantje aan van The Morning Bell krant om naar het idyllische Britse stadje Rainy Woods te reizen, dat de bijnaam "The World's Happiest Town" heeft, en het mysterie van de bewoners te onderzoeken. Naomi krijgt meer dan ze had verwacht als ze ontdekt dat de stadsbewoners elke nacht in katten en honden veranderen. Het duurt niet lang of ook zij wordt door deze betovering getroffen. Wat moet een gedaanteverwisselende journaliste doen?

Met behulp van haar nieuwe vormen moet Naomi het geheim achter Rainy Woods en zijn betoveringen zien te achterhalen. Ze kan ook verschillende sidequests, activiteiten en klussen uitvoeren om geld te verdienen en de inwoners van het stadje te helpen. Ze kan ook veel andere leuke dingen doen, zoals rondhangen in de pub, waystones ontdekken op het platteland, en op een schaap door de stad rijden.

 

 

The Good Life is op 15 oktober verkrijgbaar op PC en Nintendo Switch. Bekijk hier de beste spelprijzen voor The Good Life.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief