The Indigo Disk, het tweede deel van Pokémon Scarlet and Violet krijgt een nieuwe trailer

The Indigo Disk, het tweede deel van Pokémon Scarlet and Violet krijgt een nieuwe trailer

Het tweede deel van de Pokémon Scarlet and Violet DLC, getiteld The Hidden Treasure of Area Zero, staat op het punt te verschijnen en het officiële Pokémon-kanaal op Youtube heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de nieuwe functies en Pokémon worden getoond waar spelers naar uit kunnen kijken. Het eerste deel, The Teal Mask, is verkrijgbaar sinds 13 september 2023. The Indigo Disk ligt op 14 december 2023 exclusief voor Switch in de schappen.

In The Indigo Disk verkennen trainers de maritieme campus van de Blueberry Academy. Zoals elke goede Pokémon-trainer krijg je het aan de stok met collega-trainers, neem je deel aan evenementen en doe je zelfs mee aan de grootste gelegaliseerde monsterhandel ooit in de gamewereld.

Bekijk hieronder de trailer waarin de nieuwigheden worden uitgelicht:

 

 

De nieuwe trailer laat verschillende vernieuwingen voor het spel zien. Een daarvan is de toevoeging van de Blueberry Quests, liefkozend BBQ genoemd. Dit zijn traditionele RPG quests. In de preview is er een moment waarop de speler 3 Ditto Blocks moet vinden in de Savanna Biome. Een andere toevoeging is de mogelijkheid om de Pokémon alleen te besturen, los van de trainer, in een systeem dat de Synchro Machine wordt genoemd. Een smaakvolle toevoeging is de Partner Ribbon. Als je een Pokémon ruilt en het lint draagt, verschijnt de naam van de oorspronkelijke trainer in de call.

Een andere leuke toevoeging voor oude fans is de opname van legendarische exemplaren uit vorige generaties, zoals Moltres, Articuno en Zapdos, evenals de drie legendarische katachtigen uit Pokémon Silver en Gold. Rayquaza maakt ook zijn opwachting en laat zijn grootsheid zien in de trailer, samen met talloze andere legendarische Pokémon. Verschillende starters uit eerdere delen komen ook aan bod. Hoewel veel starters al toegankelijk waren via Pokémon Home, zullen ze nu deel uitmaken van Pokémon Scarlet en Violet.

Pokémon Violet en Scarlet braken ongelooflijke records in de franchise en voor Nintendo zelf. De spellen waren de snelst verkopende Pokémon-, Switch- en Nintendo-spellen ooit ten tijde van hun release, met een verkoop van 10 miljoen exemplaren in drie dagen. Pokémon Legends: Arceus 6,5 miljoen exemplaren verkocht, wat onderstreept hoe kolossaal het merk Pokémon nog steeds is.

De DLC, The Hidden Treasure of Area Zero, was opgesplitst in twee delen. Het eerste deel, The Teal Mask, is al beschikbaar. Het tweede deel, The Indigo Disk, lanceert op 14 december 2023. Als je het complete pakket wilt pakken, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste aanbiedingen voor CD Keys in Pokémon Scarlet/Violet: The Hidden Treasure of Area Zero en ontdek de nieuwigheden die beide delen bieden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief