Instant Gaming EU
 
 

Pokemon Legends: Arceus

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pokemon Legends: Arceus neemt je mee op een reis naar het verleden om nieuwe en nog nooit eerder vertoonde Pokemon te verzamelen. De mysterieuze Arceus stuurt je terug in de tijd naar de Hisui regio, die is gebaseerd op het Japanse Hokkaido. Vanuit je basis in Jubilife Village moet je op onderzoeksmissies in verschillende gebieden gaan, met als doel de eerste Pokedex van de regio te maken - een complete lijst van de Pokemonpopulatie van Hisui!



    Pokemon Legends: Arceus is een actie-RPG met de kerngameplay van het vinden, vangen en trainen van Pokemon, maar bevat ook nieuwe mechanismen om de game fris te houden. Net als Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je verschillende biomes verkennen die vol zitten met wilde wezens. Je kunt wilde Pokemon vangen door een Pokeball naar ze toe te slingeren. Als je een Pokemon hebt getraind om je bondgenoot te worden, kun je wilde Pokemon te lijf gaan door een Pokeball met je bondgenoot naar ze toe te gooien. Je kunt ook over het land reizen door Pokemon als rijdieren te gebruiken. Maar wees voorzichtig, want nu kun je worden aangevallen door wilde Pokemon. Als je te veel schade oploopt, kom je weer terug in je dorp.



    Door de tijdkloof zijn verschillende Noble Pokemon door het lint gegaan, dus je moet elk van deze krachtige wezens vinden, tegen ze vechten en ze temmen zodat ze kalmeren. Samen met verschillende zijmissies en honderden Pokemon die je kunt vinden en vangen, is Pokemon Legends: Arceus van begin tot eind een epische reis!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pokemon Legends Arceus

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Pokemon Legends: Arceus

    Reccaman
    Reccaman
    5 feb. 2024 12:36on dlcompare.fr
    Très bon pas en avent pour la licence et style de jeux qu'on aurai attendu depuis longtemps. Super jeux si c'était sortit sur la game cube (Vue les graphisme du jeux et le découpage en zone on pourrai croire un Jeux de la fin de la PS1 voir début PS2) Pour 60€ comme le prix de départ il vos mieux l'éviter mais pour 30€ sa vos le coup et tire sur la fibre nostalgique car c'est le jeux qu'on aurai tous voulus avoir il y a 20ans ;)
    Zeer goede stap in advent voor de licentie en stijl van spellen waar we lang op hebben gewacht. Geweldig spel als het was uitgebracht op de game cube (de graphics van het spel en de verdeling in zones laten het lijken op een spel van het einde van de PS1 of het begin van de PS2) Voor 60€ als vanafprijs zou het beter zijn om het te vermijden, maar voor 30€ is het de moeite waard en het trekt aan de nostalgische harten omdat het het spel is dat we 20 jaar geleden allemaal wilden hebben ;)
    Perrino12
    Perrino12
    2 feb. 2022 21:10on dlcompare.es
    No es perfecto, podría ser mucho mejor, pero dejando a un lado todo lo negativo es bastante entretenido y puede brindarte muchas horas de juego.
    Het is niet perfect, het kan veel beter, maar alle negatieven terzijde, het is heel vermakelijk en kan u vele uren van gameplay geven.
    Creeper2050
    Creeper2050
    23 jan. 2022 11:09on dlcompare.es
    tengo muchas expectativas en este juego
    Ik heb hoge verwachtingen voor dit spel
    cobragun
    cobragun
    22 jan. 2022 11:32on dlcompare.fr
    Malgré des graphismes decevant je veux quand meme lui donner ça chance on verra bien l'ambiance et l'histoire on l'air agreable plus le combo open world pourquoi pas
    Ik ga het een kans geven ondanks de teleurstellende graphics, maar we zullen zien wat er gebeurt, de sfeer en het verhaal zien er goed uit, plus de open wereld combo.
    Francisc546
    Francisc546
    18 jan. 2022 00:01on dlcompare.com
    It's coming out so soon can't wait to play it
    Het komt zo snel uit, ik kan niet wachten om het te spelen.
    Reign
    Reign
    11 jan. 2022 00:20on dlcompare.fr
    Alors, pour ma part je suis un grand déçu de Pokemon depuis Soleil et Lune. Maintenant, je suis content (au vu des trailers ou de ce qu'on l'a vu) de les voir prendre une direction un peu différente. Cela dit, ça reste Pokémon, une déception est vite arrivée...
    Dus, ik ben een grote teleurstelling met Pokemon sinds Sun en Moon. Ik ben blij (op basis van de trailers of wat we gezien hebben) dat ze een andere richting inslaan. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds Pokemon, een teleurstelling kan snel gebeuren...
    Daniel 123
    Daniel 123
    10 jan. 2022 00:07on dlcompare.es
    espero que sea un buen mundo abierto y pasar horas allí.
    Ik hoop dat het een goede open wereld wordt en dat ik er uren kan doorbrengen.
    Clastrofudge
    Clastrofudge
    9 jan. 2022 17:09on dlcompare.com
    If you'ver always loved the pokemon game you definitely should play this.
    Als je altijd al van het pokemon spel hebt gehouden, moet je dit zeker spelen.
    Geverifieerde opmerking
    61d9aad81aeae@mathys
    61d9aad81aeae@mathys
    8 jan. 2022 16:29on dlcompare.fr
    J'ai vraiment hâte que Pokémon legends Arceus sorte car je suis énormemnt fan de cette saga, j'ai vu des images du jeu, il doit être un monstre de touts les jeux pokémon confondu.
    Ik kan niet wachten tot Pokémon Legends Arceus uitkomt, want ik ben een grote fan van deze saga. Ik heb foto's van het spel gezien, het moet een monster van alle Pokémon-spellen zijn.
    Gollaruk
    Gollaruk
    7 jan. 2022 09:08on dlcompare.fr
    J'ai vraiment hâte que Pokémon legends Arceus sorte car je suis énormemnt fan de cette saga, j'ai vu des images du jeu, il doit être un monstre de touts les jeux pokémon confondu.
    Ik kan niet wachten tot Pokémon Legends Arceus uitkomt, want ik ben een grote fan van deze saga. Ik heb foto's van het spel gezien, het moet een monster van alle Pokémon-spellen zijn.
    Laat meer reacties zien
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief