The Invincible komt in 2023 uit, maar spelers kunnen een voorproefje krijgen tijdens LudoNarraCon

The Invincible komt in 2023 uit, maar spelers kunnen een voorproefje krijgen tijdens LudoNarraCon

In 2021 onthulde de Poolse ontwikkelstudio Starward Industries de eerste teaser trailer voor hun single-player sci-fi retro-future thriller, The Invincible, geïnspireerd op de bestseller van de briljante sciencefiction auteur Stanisław Lem. Starward Industries is een nieuwe onafhankelijke spelontwikkelingsstudio, maar ze worden gesteund door uitgever 11 bit studios, die This War of Mine, Frostpunk en de toekomstige release Frostpunk 2 ontwikkelde.

 

 

Zoals de meeste teaser trailers werd er niets van groot belang onthuld. Maar onlangs hebben de 11 bit studios en het dev team van Starward Industries besloten om spelers The Invincible-een verhalend hard science fiction avontuur dat later dit jaar naar de PC en current-gen consoles komt, zelf te laten ontdekken met een geheel nieuwe demo.

LudoNarraCon is het festival van Steam voor digitale verhalende spellen. De editie van 2023 zal verschillende spellen vieren, zoals Citizen Sleeper, Roadwarden, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, en natuurlijk het spel in kwestie, The Invincible.

The Invincible speelt zich af in een ver sterrenstelsel op de mysterieuze planeet Regis III. Spelers komen op de planeet terecht als Yasna, een hooggekwalificeerde astrobioloog, die op een wetenschappelijke missie is gestuurd om de onbekende, griezelige wereld te bestuderen. Hoewel het er op het eerste gezicht sereen uitziet, moet je je niet laten vertroebelen door de idyllische vergezichten. De dingen kunnen snel uit de hand lopen, en Yasna zal gedwongen worden na te denken dat niet alles overal voor ons is en dat de menselijke soort niet noodzakelijkerwijs het hoogtepunt van de evolutie is.

 

 

Het verhaal speelt zich af in een alternatieve retro-toekomst tijdlijn, waar de digitale technologie nog niet is uitgevonden. Hoewel de mensheid analoge technologie gebruikt, heeft ze dankzij die technologie enorme hoeveelheden planeten veroverd en zich gewaagd aan vele andere sterrenstelsels. The Invincible plaatst de speler in een first-person perspectief en leidt je naar interactie met robots, mensen en andere wezens op Regis III. De speler kan verschillende hulpmiddelen gebruiken, zoals een telemeter of een tracker, en met een voertuig door een prachtig landschap rijden. Ontdek fragmenten van wat verloren is gegaan en breng verslag uit aan je Astrogator; laat zijn stem je bijstaan in moeilijke tijden.

Voor wie geïnteresseerd is in verhaalgedreven gameplay is The Invincible een must-buy. Het spel heeft voorlopig geen vaste releasedatum, maar het tijdsbestek is 2023. Als het je bevalt wat je ziet, blijf dan onze prijsvergelijker volgen voor de beste aanbiedingen voor The Invincible en verzeker je van een exemplaar, zodat je Regis III kunt verkennen en de vele mysteries ervan kunt ontrafelen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : The Invincible
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : 11 bit studios
  • Ontwikkelaar : Starward Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 november 2023
Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief