Instant Gaming EU
 
 

The King of Fighters XV krijgt een open bèta

The King of Fighters XV krijgt een open bèta

Ontwikkelaar SNK is al een hele tijd een van de populairste ontwikkelaars van videospelletjes. Doorgewinterde videospelers hebben waarschijnlijk ontelbare uren doorgebracht met het spelen van spellen als Sengoku, Fatal Fury, en Metal Slug, in arcades en op de Neo Geo spelcomputer. De firma heeft ook enkele iconische vechtspelseries gemaakt, waaronder Samurai Shodown en The King of Fighters. Deze series hebben altijd met Capcom's Street Fighter geconcurreerd om de top van het genre, en ze hebben in de loop der jaren een enorm aantal fans voor zich weten te winnen. De wedergeboorte van Samurai Shodown met groot succes heeft de weg vrijgemaakt voor de lancering van The King of Fighters XV, en je kunt het volgende maand gratis uitproberen op PlayStation consoles.

The King of Fighters XV brengt een aantal van de meest iconische vechters uit de serie terug in een nieuw deel vol actie en nieuwe mogelijkheden. De open bèta begint op 19 november, en is beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4 en PlayStation 5. Crossplay tussen beide platforms wordt tijdens de bèta ingeschakeld. Wie meedoet krijgt toegang tot verschillende vechters, waaronder Dolores, Shun'ei, Yashiro, Shermie, Chris, Kyo Kusanagi, Iori Yagami, en Chizuru Kagura. Spelers zullen spannende gevechten beleven in verschillende online en offline gameplay modes. De bèta eindigt op 22 november.

 

 

Wat is de lanceringsdatum van The King of fighters XV?

De The King of Fighters XV release is gepland voor 17 februari 2022, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC via Steam en Epic Games Store. Er is tot nu toe geen nieuws over een eventuele bèta op andere platforms, maar het kan gebeuren want de lancering is nog een paar maanden weg. Als je aan de bèta deelneemt en het spel leuk vindt, vergeet dan niet onze prijsvergelijker te bezoeken om spelprijzen te vergelijken en The King of Fighters XV tegen de beste prijs te vinden. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief