Instant Gaming EU
 
 

The Legend of Bum-Bo krijgt een nieuwe uitbreiding

The Legend of Bum-Bo krijgt een nieuwe uitbreiding

Hoewel The Legend of Bum-Bo misschien geen belletje bij je doet rinkelen, valt alles op zijn plaats als we je vertellen dat het het vervolg is op The Binding of Isaac. Het indie roguelike videospel, ontworpen door Edmund McMillen, is een hit onder de fans van 2D actie spellen, en het combineert rollenspel en schietmechanieken om een unieke ervaring op te leveren. The Legend of Bum-Bo kapitaliseert al die populariteit om de speler een heel ander soort ervaring te bieden. Dit prequel is een puzzel-gebaseerd avontuur waarin je Bum-Bo bestuurt, een dakloze man wiens geld gestolen is. Naarmate je verder komt in het spel, moet je voorwerpen verzamelen en puzzels oplossen door tegels op een bord bij elkaar te passen om de verschillende vijanden die je tegenkomt te verslaan. Als een goed roguelike videospel biedt The Legend of Bum-Bo je eindeloze herspeelbaarheid en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden als je de effecten combineert van meer dan 100 verschillende voorwerpen die je in het spel kunt vinden.

The Legend of Bum-Bo is al enkele maanden verkrijgbaar, maar het heeft zojuist een gloednieuwe update gekregen die verschillende functies aan het spel toevoegt. The Lost Expansion is een gratis uitbreiding die komt met een nieuw speelbaar personage, 3 nieuwe bazen, 10+ nieuwe voorwerpen, en tal van prestaties en bonus uitdagingen. Het verbetert ook de gameplay met verschillende verbeteringen in de kwaliteit van het leven en voegt een nieuwe optie toe om je voortgang halverwege het spel op te slaan/voort te zetten. Al die nieuwigheden dragen ertoe bij dat de ervaring veel beter wordt en ze zijn helemaal gratis verkrijgbaar. Het enige wat je hoeft te doen om ze te krijgen is je spel te updaten.

 

 

Als je een fan bent van The Binding of Isaac moet je waarschijnlijk ook eens kijken naar The Legend of Bum-Bo. Het spel onthult meer informatie over Isaac's verhaal en het heeft ook visuals waar je van zult houden. Je vindt beide spellen op elk moment tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief