Eneba COM
 
 

The Lord of the Rings: Return to Moria is al verkrijgbaar

The Lord of the Rings: Return to Moria is al verkrijgbaar

The Lord of the Rings is een van de grootste avonturen aller tijden, maar het verhaal dat verteld wordt in de romans van J.R.R. Tolkien laat de deur open voor nieuwe en interessante ervaringen. De komst van het Vierde Tijdperk markeert een nieuw begin voor de Midden Aarde. Nu de dienaren van Sauron verslagen en in wanorde zijn, zien de dwergen een kans om hun voorouderlijk huis in het Nevelgebergte terug te winnen en wordt er een expeditie naar Moria gestuurd. In The Lord of the Rings: Return to Moria heb jij de leiding over deze dwergen terwijl ze de diepten van Khazad-dûm verkennen en de schatten terugvorderen.

Vecht voor wat van jou is

The Lord of the Rings: Return to Moria is een spannend avontuur met veel aandacht voor knutselen en overleven. De game is geïnspireerd op de overlevering uit de romans en stelt je in staat Moria opnieuw op te bouwen door een combinatie van het bouwen van steden en intense verkenning. De ooit prachtige gangen van de oude dwergenstad zijn nu verduisterd en bedekt met stof nadat ze jarenlang in handen zijn geweest van de orcs en andere kwaadaardige wezens. Jouw doel is om het licht terug te brengen naar de stad, de indringers te vernietigen en Moria in zijn oude glorie te herstellen.

Begin met het bouwen van een basis die je zult uitbreiden om de oude mijnen te reactiveren en de materialen te verzamelen die je nodig hebt voor zo'n kolossale operatie. Met tijd en moeite kun je meer gebieden terugwinnen. Natuurlijk is verkenning ook een belangrijk onderdeel van The Lord of the Rings: Return to Moria, en je zult vaak door een onbekend doolhof van oude gangen moeten navigeren waar allerlei bedreigingen zijn. Van dodelijke vallen tot brute Orks die je moet verslaan in een meedogenloos gevecht, het spel stelt je op de proef tegen alle verwachtingen in een episch avontuur.

 

 

Je kunt The Lord of the Rings: Return to Moria alleen of samen met andere spelers spelen. De game bevat coöperatieve multiplayer voor maximaal 8 spelers op PC en 4 spelers op console. Elke nieuwe run zal compleet anders zijn, omdat de content procedureel wordt gegenereerd.

Als je een fan bent van de wereld die is gecreëerd door J.R.R. Tolkien, kun je in het spel een van de meest iconische locaties ontdekken in een episch avontuur dat ook de geschiedenis van de Dwergen uitbreidt. Vergeet niet dat je de beste aanbiedingen voor The Lord of the Rings: Return to Moria CD keys op onze website om vandaag nog te beginnen met spelen. Ook als je op zoek bent naar meer onvertelde avonturen in Midden-aarde, is The Lord of the Rings Gollum misschien wel een goed spel voor jou.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief