BG PPC IG EN
 
 

Titan Quest II is 17 jaar later aangekondigd

Titan Quest II is 17 jaar later aangekondigd

THQ Nordic en Grimlore Games hebben de tijd genomen om het vervolg te ontwikkelen op een door fans geliefde ARPG. Titan Quest verraste de fans van het genre in 2006 met zijn benadering van de mythologische pre-romeinse oude wereld, een universum dat zelden wordt gebruikt als scenario in dit soort spellen. Het spel slaagde erin een grote spelersgroep te verzamelen en werd een vaste waarde in het genre dankzij de spannende gameplay, het unieke verhaal en het tekort aan ARPG's om te spelen in de periode voorafgaand aan de Diablo III release. Vier uitbreidingen en 17 jaar later hebben de fans van het originele spel Titan Quest II eindelijk aangekondigd gezien in een spectaculaire video die meteen de aandacht van veel spelers heeft getrokken.

 

 

Een nieuwe goddelijke bedreiging

In Titan Quest II kom je voor een nieuwe uitdaging te staan, want de Godin van de Vergelding heeft besloten om iedereen die zich verzet tegen haar ontwerpen te straffen.

"Nemesis, Godin van de Vergelding, is de controle kwijt. Ze corrumpeert de Draden van het Lot en veroordeelt iedereen die zich tegen haar verzet tot een eeuwige straf. Pak je wapen op, vecht samen met goden en verander het lot zelf in Titan Quest II, een actie-RPG geïnspireerd door de Griekse mythologie."

Net als zijn voorganger zal Titan Quest II een diepgaand aanpassingssysteem hebben waarmee je de avatar kunt maken die je wilt en deze kunt uitrusten met verschillende wapens die een specifieke speelstijl bevorderen, om talloze mythologische vijanden en krachtige eindbazen te bestrijden. Titan Quest II zal online multiplayer bevatten, zodat je samen met je vrienden op avontuur kunt gaan in de eeuwenoude wereld en het op kunt nemen tegen nog grotere bedreigingen.

Het spel komt uit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Er is nog geen officiële releasedatum, maar de beste deals voor Titan Quest II CD keys vind je binnenkort op onze prijsvergelijker. Ondertussen wil je Titan Quest en de uitbreidingen Ragnarök, Eternal Embers, Atlantis en Immortal Throne misschien wel proberen. Ze zijn ook allemaal verkrijgbaar via onze vergelijker.

  • Officiële website : Titan Quest 2
  • Categorieën : Actie , Rollenspellen
  • Uitgever : THQ Nordic
  • Ontwikkelaar : Grimlore Games
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : Coming soon
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief