Tom Clancy's XDefiant is de nieuwe F2P shooter van Ubisoft

Tom Clancy's XDefiant is de nieuwe F2P shooter van Ubisoft

Zoals we je al vooruitlopend op de onthulling vertelden, heeft Ubisoft een gloednieuw spel aangekondigd: Tom Clancy's XDefiant. Men wil Tom Clancy's franchise naar een nieuw niveau tillen en om dat te doen heeft het Franse bedrijf besloten zich bij anderen aan te sluiten in de competitieve sector van de free-to-play multiplayer shooters. Dit genre is de laatste jaren behoorlijk populair geworden en er zijn tal van populaire franchises die je nu de gelegenheid geven gratis deel te nemen aan hectische multiplayer gevechten, vooral als het om battle royale gaat. In het geval van Tom Clancy's XDefiant hebben we het in plaats daarvan over een competitieve arena shooter, maar het heeft alle elementen die nodig zijn om in de toekomst een vrij populaire keuze te worden, vooral bij de fans van Tom Clancy's serie.

Tom Clancy's XDefiant zal elementen uit series als Ghost Recon, Splinter Cell, en The Division nemen om een spannende competitieve ervaring te leveren die teams van zes spelers tegen elkaar zal uitspelen. Met een verscheidenheid aan scenario's die zullen rouleren en verschillende gameplay modes, zal Tom Clancy's XDefiant je een enorme waaier aan aanpassingsmogelijkheden voor je personage bieden, evenals een overvloed aan wapens om uit te kiezen en gadgets om op het slagveld te gebruiken.

 

 

Het spel is gepland als een dienst, daarom zal Ubisoft er in de toekomst nog veel meer inhoud aan toevoegen, maar we weten al welke personages je aanvankelijk zult kunnen spelen. Er zullen bij de lancering vier verschillende facties beschikbaar zijn, die elk geïnspireerd zijn op een van de andere spellen uit de serie en gericht zijn op een bepaalde rol in het spel: Wolven zijn Tanks uit Ghost Recon; Outcasts zijn Helers en Reinigers zijn Assault klasse uit The Division; Echelon behoren tot de Support klasse en ze zijn geïnspireerd op Splinter Cell.

Tom Clancy's XDefiant komt beschikbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Je kunt je nu al inschrijven om Tom Clancy's XDefiant te spelen. Op dit moment kun je je maar op één platform inschrijven, dus je moet vooruit plannen want het spel lijkt nog lang niet klaar te zijn. Wil je bij de eersten horen die Tom Clancy's XDefiant kunnen uitproberen, ga dan gerust naar de officiële website van het spel en schrijf je in om je op te geven voor de gesloten bèta die op 5 augustus plaats zal vinden. Het zal beperkt blijven tot spelers uit de USA en Canada, maar er zouden in de toekomst meer testfasen moeten komen.

  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft San Francisco
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : TBD
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief