Ubisoft stelt Rainbow Six Extraction en Riders Republic uit

Ubisoft stelt Rainbow Six Extraction en Riders Republic uit

Het gaat dit jaar steeds slechter met Ubisoft. De Franse vakbond Solidaires Informatique heeft een formele klacht tegen het bedrijf ingediend. De klacht beschuldigt verschillende leidinggevenden ervan misbruik te maken van hun positie om meerdere mensen lastig te vallen en richt zich ook tegen Ubisoft zelf wegens "institutionele seksuele intimidatie". Nogal wiedes, weer een geval van giftige werkcultuur dat voor de rechter zal worden gebracht, wat het Franse bedrijf zeker een flinke hoofdpijn zal bezorgen. Of die beschuldigingen nu waar blijken te zijn of niet, het is mogelijk dat de werksfeer bij Ubisoft op dit moment niet de beste is, en nieuws als dit kan een negatief effect hebben op de toekomstige projecten van de Franse ontwikkelaar. Dat kun je denken na het horen dat twee van hun spellen die voor dit jaar gepland waren uitgesteld worden.

Het eerste ervan is het komende deel in Tom Clancy's Rainbow Six serie, dat gepland was voor een release op 16 september. Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, eerder aangekondigd als Quarantine, is een coöperatieve multiplayer tactische shooter die een groep van drie spelers tegen buitenaardse wezens zal laten vechten door middel van een reeks missies waarin ze bepaalde doelen moeten bereiken. Deze nieuwe kijk op de serie laat de intense PVP uit andere Rainbow Six spellen achterwege om een ander soort ervaring te leveren. De lancering van Tom Clancy's Rainbow Six Extraction vindt plaats in januari 2022, volgens een officiële verklaring van Ubisoft.

 

 

Het tweede spel dat vertraging oploopt is Riders Republic, waarvan de lancering oorspronkelijk was aangekondigd voor september 2021, nadat het al een keer was uitgesteld. Maar het lijkt erop dat de ontwikkelaars wat meer tijd nodig hebben om het af te maken, zoals dat ook gebeurt met Rainbow Six Extraction. Al degenen die zich willen onderdompelen in dit massively multiplayer sportspel voor adrenaline liefhebbers zullen tot 28 oktober moeten wachten om Riders Republic te kunnen spelen.

 

 

Ook al hebben Ubisoft's juridische problemen niets met de vertragingen te maken, het is niet erg goed nieuws voor degenen die op die spellen zaten te wachten.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief