Instant Gaming EU
 
 

Until Dawn bevestigd voor PC en PS5

Until Dawn bevestigd voor PC en PS5

De State of Play van vorige week bevatte een aantal interessante onthullingen, waaronder een aantal langverwachte horrorgames. Volgens de aankondigingen wordt dit najaar geweldig voor liefhebbers van spannende horrorervaringen door de release van de Silent Hill 2-remak en de nieuwe Until Dawn. De originele versie van Until Dawn verraste veel spelers dankbaar in 2015 toen het werd uitgebracht door Supermassive Games. Het spel volgt het verhaal van een groep personages die samenkomen voor een feestje in een afgelegen lodge in de bergen. Wat een geweldige nacht belooft te worden, zet een aantal gebeurtenissen in gang die het verhaal veranderen in een nachtmerrieachtige strijd om hun eigen overleving. Until Dawn is een verhalend verhaal met meerdere vertakkingen waarin beslissingen er echt toe doen, net als in andere games van Supermassive, zoals The Quarry en The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, die de aandacht hebben getrokken van een grote community.

Een eerste blik

De nieuwe Until Dawn werd aangekondigd als een volledig geremasterde versie van de vorige game, en we konden een eerste blik werpen op de gameplay in een gloednieuwe video die je hieronder kunt bekijken.

 

 

Naast de verbeterde graphics is de belangrijkste informatie uit de onthulling dat Until Dawn volgend najaar uitkomt voor PlayStation 5 en PC. De ontwikkeling van de nieuwe versie van Until Dawn is in handen van Ballistic Moon en het belooft nieuwe locaties te bevatten om te verkennen, verzamelobjecten, een nieuwe muziekscore en een gloednieuwe third-person cameraweergave voor een meer meeslepende ervaring. We moeten echter nog even wachten op alle details.

Tot nu toe zijn de reacties op de onthulling positief, hoewel sommige fans hun twijfels hebben over de kwaliteit van de graphics en hopen op wat verbeteringen voor de release. In elk geval kun je er zeker van zijn dat je de beste aanbiedingen voor het pre-orderen van Until Dawn met onze prijsvergelijker vindt zodra ze beschikbaar zijn. Ondertussen raden we je ten zeerste aan om een van de games in The Dark Pictures Anthology te proberen, omdat ze een soortgelijke ervaring bieden. Ze zullen je niet onverschillig laten als je op zoek bent naar een goede dosis spannende horror.

  • Categorieën : Avontuur , Survival , Horror
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Ballistic Moon
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief