Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Valkyrie Elysium volgende maand uit, terwijl Valkyrie Profile: Lenneth uitgesteld

Valkyrie Elysium volgende maand uit, terwijl Valkyrie Profile: Lenneth uitgesteld
NEWS23 sep. 2022 16:00

Fans die staan te popelen om Valkyrie Profile: Lenneth zullen nog even moeten wachten, want het spel is uitgesteld tot december. Het nieuws kwam van de Valkyrie Elysium Twitter, waarbij het team verklaarde dat het "wat meer tijd nodig heeft voor Valkyrie Profile: Lenneth om de kwaliteit van de titel te verbeteren en heeft besloten de releasedatum te verplaatsen naar 22 december 2022."

 

 

Valkyrie Profile: Lenneth was bedoeld om met de release vanValkyrie Elysium mee te verschepen als onderdeel van de Deluxe Edition, hoewel het ook apart gekocht kon worden. Dat gezegd hebbende, Valkyrie Elysium staat nog steeds gepland voor volgende maand op 29 september voor de PlayStation 4 en 5, met een 11 november release voor Steam. Degenen die Valkyrie Profile: Lenneth hebben besteld, krijgen hun exemplaar in december. 

 

 

Twee kanten van hetzelfde verhaal

Valkyrie Profile: Lenneth  is een remaster van de oorspronkelijke Valkyrie Profile RPG, die in 1999 uitkwam voor de PlayStation 1. Je speelt als de titulaire Lenneth, een Valkyrie die van Odin de opdracht kreeg om de zielen van dode helden, bekend als Einherjar, te verzamelen om aan zijn kant te vechten tijdens Ragnarok. Lenneth was een mix van een platformspel met turn-based tactiek, met de twist dat je de aanvallen van elk partijlid in de juiste combinaties moet gebruiken om ultieme aanvallen en spectaculaire schade te ontketenen.

Valkyrie Elysium is een heel ander dier, dat de kant uitgaat van een hack and slash actiespel. Je kunt nog steeds Einherjar oproepen, maar die vechten zelfstandig terwijl jij je Valkyrie bestuurt. Ze kunnen ook worden gebruikt om omgevingspuzzels op te lossen met hun speciale vaardigheden, zoals het creëren van een ijsplatform om je een kloof te laten oversteken. Het verhaal lijkt zich af te spelen tijdens Ragnarok zelf, vlak nadat de grote wolf Fenrir de goden heeft aangevallen en Odin dodelijk heeft verwond. Met zijn tanende macht creëerde Odin een nieuwe klasse goden - blijkbaar de Valkyrieën. 

Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september voor de PlayStation consoles en op 11 november voor de PC. Je kunt vandaag een Valkyrie Elysium PS5 sleutel pre-orderen in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief