Vessel of Hatred wil Diablo IV van zichzelf redden

Vessel of Hatred wil Diablo IV van zichzelf redden

Na veel speculatie over de eerste uitbreiding voor Diablo IV sinds deze werd aangekondigd op BlizzCon 2023, onthulde Blizzard Diablo IV: Vessel of Hatred eindelijk met een video tijdens de Xbox Games Showcase 2024, die zeer recent plaatsvond. De uitbreiding brengt een nieuwe regio om te verkennen, nieuwe vijanden en zelfs een nieuwe speelbare klasse, maar het is ook een nieuwe kans voor Blizzard om het spel te veranderen in wat het had moeten zijn bij de lancering. Diablo IV is sinds de release erg veranderd. Het spel heeft verschillende ups en downs gekend en biedt nu een duidelijk andere ervaring dankzij een reeks recente updates die de ervaring aantrekkelijker, meeslepender en spannender hebben gemaakt.

 

 

Een game-wisselaar

Blizzard heeft het craftingsysteem herwerkt, nieuwe klassevaardigheden toegevoegd en veel aspecten van het spel gebalanceerd als onderdeel van een enorme lijst veranderingen die Diablo IV bijna in een compleet ander spel hebben veranderd. Natuurlijk zijn al deze veranderingen in het spel gekomen via gratis updates. Als eerste betaalde uitbreiding voor Blizzards ARPG zal Diablo IV: Vessel of Hatred veel nieuwe content introduceren, net zoals Reaper of Souls dat deed met Diablo III. Hopelijk is dit het hoogtepunt van een metamorfoseproces dat van Diablo IV een veel betere ervaring zal maken.

Diablo IV: Vessel of Hatred zal spelers een nieuwe regio laten verkennen, Nahanu, een weelderig junglegebied dat de fans van de serie in Diablo II konden bezoeken. De uitbreiding zal ook een nieuwe speelbare klasse introduceren. Als we de tot nu toe uitgelekte informatie mogen geloven, wordt het de Spiritborn, hoewel zijn krachten nog moeten worden onthuld. Een heel nieuw verhaal rond Mephisto, de eerste coöperatieve PvE-dungeon voor het spel, huurlingen die je kunt inhuren, nieuwe vaardigheden en glyphs en nog veel meer nieuwigheden staan ook op de lijst van toevoegingen die Diablo IV: Vessel of Hatred aan het spel zal brengen, waardoor de uitbreiding een totale game-changer wordt.

 

 

Blizzard heeft al bevestigd dat de releasedatum voor Diablo IV: Vessel of Hatred op 8 oktober 2024 zal verschijnen. Zoals gewoonlijk zijn de beste aanbiedingen om Diablo IV: Vessel of Hatred te pre-orderen al beschikbaar met onze prijsvergelijker. Naast de Standard Edition van het spel kun je ook de Deluxe Edition en de Ultimate Edition bekijken, die een heleboel extra in-game goodies bevatten, waaronder exclusieve huisdieren, cosmetische items en meer.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief