Eneba COM
 
 

VOIN, Dark-Fantasy Action Gory-spel, start een openbare speeltest

VOIN, Dark-Fantasy Action Gory-spel, start een openbare speeltest

VOIN, een gloednieuwe titel, heeft zojuist op 5/3/2024 zijn trailer vrijgegeven. VOIN wordt aangedreven door Unreal Engine en is gemaakt door Nikita Sozidar, een solo-ontwikkelaar, en wordt uitgegeven door tinyBuild voor de pc.

VOIN is een first-person game met snelle gevechten en gore elementen, die je misschien doet denken aan DOOM, maar dan met melee wapens in plaats van geweren. Een vertegenwoordiger van VOIN omschreef het als volgt: "Imagine DOOM, Diablo and Neon White having a baby at a goth rave party." Het spel combineert pixelachtige old-school en unieke kunststijlen, snelle, dynamische gameplay, uitzonderlijk geluidsontwerp en de meest geavanceerde technologieën voor spelontwikkeling die vandaag de dag beschikbaar zijn. De speler neemt de controle over de elementaire dienaren die door een machtige magiër zijn gemaakt om één doel te vervullen: een formidabel wapen worden in de handen van hun mysterieuze makers en meedoen aan de zoektocht om de wereld te zuiveren van een verwoestende plaag die al het leven heeft verteerd.

 

 

Ondanks het feit dat het een indiegame is, ontwikkeld door één ontwikkelaar, heeft VOIN een absoluut potentieel en is het met passie gemaakt. Met de snelle gevechten en spannende gameplay van het spel belooft VOIN een geweldige ervaring als je je door honderden vijanden heen slaat en het opneemt tegen vele uitdagende eindbazen.

"Carve your path through countless foes with gameplay that demands skill and reflexes: use brutal combo attacks, powerful strikes, and stylish dodges. Do you have the skills to complete the game without taking a single hit?"- Uit de spelbeschrijving op Steam.

Hoewel de releasedatum voor VOIN nog niet bekend is, is het spel momenteel open voor openbare playtesting op de officiële Steam-pagina. Voor de beste deals voor VOIN raden we je aan de prijsvergelijker van dLcompare te gebruiken.

  • Officiële website : VOIN
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : tinyBuild
  • Ontwikkelaar : Nikita Sozidar
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : To be announced
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief