Warmhamer: Chaosbane kondigt een nieuwe character class aan

Warmhamer: Chaosbane kondigt een nieuwe character class aan

Warmhamer: Chaosbane is de eerste videogame die gebaseerd is op de populaire tabletop miniatuurspellicentie die zich richt op het leveren van een spannende ARPG-ervaring, en dat doet het vrij goed. Hoewel het voor veel spelers lijkt op sommige van de meest iconische spellen in het genre, zoals Diablo III, is dat bij de meeste spellen die na Blizzard zijn uitgebracht wel het geval, maar dat betekent niet dat al die andere spellen niet origineel zijn. In feite, Warhammer: Chaosbane past het Warhammer-universum heel goed aan aan de typische mechanica van het genre door de spelers een verscheidenheid aan helden te bieden om tegen de krachten van de chaos te vechten. Met vijf helden om uit te kiezen, elk met hun eigen wapens en krachten, en meer dan 70 soorten vijanden, laat het spel je naar hartelust vechten door verschillende aanvallen en spreuken te ontketenen tegen hordes monsters, en het biedt ook co-op-gameplay voor maximaal vier spelers.

Hoewel er al een paar DLC's beschikbaar zijn voor het spel dat de inhoud ervan uitbreidt, Warhammer: Chaosbane heeft zojuist de eerste ontvangen die een nieuwe speelbare klasse toevoegt. De Witch Hunter Jurgen Haider voegt zich in deze nieuwe DLC bij de rangen van de helden en laat je spelen als een van de meest iconische vechters in Warhammer. Deze burger van het Imperium is belast met de jacht op en het uitroeien van chaotische aberraties en demonen en hanteert pistolen en verkrachters in de strijd om hun doelwitten snel de dood in te jagen. Zijn ijver en vastberadenheid stellen hem in staat om gebruik te maken van heilig vuur om het kwaad te zuiveren, maar hij is ook een meester in het opsporen van dodelijke valstrikken die ketters en demonen kunnen beschadigen.

 

 

De release van deze nieuwe DLC gaat gepaard met een patch die enkele aspecten van Warhammer: Chaosbane verbetert gameplay, voegt balans veranderingen en enkele bug fixes toe. Het bevat ook een paar nieuwe zones en verschillende nieuwe soorten vijanden. Deze zijn gratis beschikbaar voor alle Warhammer: Chaosbane bezitters.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief