Eneba COM
 
 

Zie elke nieuwigheid in Mass Effect: Legendary Edition

Zie elke nieuwigheid in Mass Effect: Legendary Edition

Het is nog maar een maand tot we kunnen genieten van Mass Effect: Legendary Edition en BioWare heeft de tijd genomen om in detail te treden en elke verandering uit te leggen die deze nieuwe versie van de originele Mass Effect trilogie zal bevatten. Een nieuw bericht op het officiële blog van het spel analyseert grondig alle nieuwigheden die de spelers zullen kunnen ervaren als ze deze vernieuwde versie spelen, behalve de uiteraard verbeterde graphics met ondersteuning voor HDR en 4K.

In Mass Effect: Legendary Edition is het gevechtssysteem bijgesteld. De nauwkeurigheid is verhoogd en veel vaardigheden zijn opnieuw uitgebalanceerd om zinvoller te zijn. Alle wapens kunnen door elke klasse gebruikt worden, en je kunt je specialiseren in het gebruik ervan voor extra bonussen. Wat voertuigen betreft is de Mako opnieuw gekalibreerd en voorzien van stuwraketten en sneller opladen van het schild. Andere functies, zoals de mogelijkheid om squadmates onafhankelijk van elkaar te commanderen, zijn in Mass Effect: Legendary Edition uitgebreid tot alle drie de spellen. Iets dergelijks gebeurt met de DLC inhoud; pantser en wapens zijn nu toegankelijk via normaal onderzoek of door ze bij verkopers te kopen, in plaats van dat ze vanaf het begin worden vrijgespeeld.

 

 

Over het geheel genomen is het belangrijkste doel met Mass Effect: Legendary Edition is om "de trilogie af te stemmen en van spel tot spel consistenter te maken en tegelijk de dingen die elk uniek maakten in ere te houden". Natuurlijk zal de lancering van Mass Effect: Legendary Edition op 14 mei, zal een geweldige gelegenheid zijn om een van de meest geprezen RPG-series aller tijden te ontdekken, maar het zal ook een geweldige ervaring zijn voor al diegenen die al in het verleden in de schoenen van commandant Shepard stapten om de galaxie te redden. Als je meer wilt weten over elk specifiek detail dat veranderd is aan Mass Effect: Legendary Edition, kun je hier de officiële website van het spel bezoeken. Vergeet niet onze vergelijker te bezoeken als je het tegen de beste prijs wilt vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief