Instant Gaming EU
 
 

Need for Speed Unbound

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Domineer de straten en versla de politie in de ultieme race-ervaring met Need For Speed Unbound. De beroemde serie keert terug met een nieuw deel vol nieuwigheden en de beste graphics ooit. Criterion Games heeft een spel gecreëerd met de grootste autoselectie in de hele franchise. In totaal 143 echte voertuigen staan tot je beschikking om te proberen de winnaar te worden van The Grand, de ultieme straatracewedstrijd in Lakeshore. De uitgebreide lijst met bouwers omvat Aston Martin, BMW, Ford, Honda, Lamborghini, Mercedes, McLaren, Volvo en meer. Natuurlijk zijn alle voertuigen vertegenwoordigd met een uitstekend niveau van detail om een ongeëvenaarde ervaring te leveren.



    De competitie is een echte uitdaging in Need For Speed Unbound. Je moet manieren vinden om genoeg geld te verdienen om je deelname aan de wekelijkse kwalificatiewedstrijden in te kopen en te strijden voor je kans om deel te nemen aan The Grand. Plaats je weddenschappen, race tegen rivaliserende coureurs en laat je niet pakken door de politie als je je kans niet wilt missen. Hoe meer je racet, hoe meer druk de politie op je uitoefent, maar als je je verstopt, verdwijnen je kansen op een plek in The Grand.



    Need For Speed Unbound beschikt over de meest uitgebreide lijst met aanpassingsopties in de franchise, inclusief een nieuwe stijl van graffiti om je voertuig in een kunstwerk te veranderen. Er is geen betere game om in stijl te racen, en dat kun je doen onder begeleiding van de beste hiphop-soundtrack uit de handen van A$AP Rocky en AWGE.



    Need For Speed Unbound is de ultieme straatrace-ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Need for Speed Unbound

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Need for Speed Unbound

    63825ac99b720@songutann
    63825ac99b720@songutann
    26 nov. 2022 19:32on dlcompare.fr
    On attendait un nouveau Need for Speed depuis un moment mais ce n'était peut-être pas à ça qu'on s'attendait ... un peu déçu des nouveautés
    We wachten al een tijdje op een nieuwe Need for Speed, maar misschien was dit niet wat we verwachtten... een beetje teleurgesteld met de nieuwe functies
    Sarge T.
    Sarge T.
    24 nov. 2022 23:42on dlcompare.com
    Don't remember the last time I've enjoyed a NFS game in the past 10 years... So my expectations are tempered to put it mildly. The anime-style graphics look interesting, and I'm glad they left an option to disable it, if you don't like it :) If reviews are great, it I might play it though!
    Ik kan me de laatste keer dat ik van een NFS spel heb genoten in de afgelopen 10 jaar niet herinneren... Dus mijn verwachtingen zijn op zijn zachtst gezegd getemperd. De anime-achtige graphics zien er interessant uit, en ik ben blij dat ze een optie hebben gelaten om het uit te schakelen, als je er niet van houdt :) Als de recensies goed zijn, speel ik het misschien wel!
    muffaq
    muffaq
    23 nov. 2022 17:46on dlcompare.com
    Need for Speed games are good. I enjoyed the last one, so i hope they will continue to race forward with good games
    Need for Speed games zijn goed. Ik heb genoten van de laatste, dus ik hoop dat ze doorgaan met goede spellen.
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    19 nov. 2022 09:09on dlcompare.com
    Some Need for Speed games are good, others are really bad. I enjoyed the last one, so i hope they will continue to race forward with good games.
    Sommige Need for Speed games zijn goed, andere zijn echt slecht. Ik heb genoten van de laatste, dus ik hoop dat ze doorgaan met goede games.
    Romain_D
    Romain_D
    18 nov. 2022 23:14on dlcompare.fr
    Depuis Carbon, les NFS ne font que régresser en terme d'intérêt... underground 2 et carbon restent les meilleurs jeux de voiture dans mon coeur. Je doute que ce titre chamboule mes opinions concernant le genre...
    Sinds Carbon zijn NFS alleen maar achteruit gegaan qua interesse... underground 2 en carbon blijven in mijn hart de beste autogames. Ik betwijfel of deze titel mijn mening over het genre zal veranderen...
    Ekiops
    Ekiops
    18 nov. 2022 15:55on dlcompare.fr
    Enfin un bon jeu auquel jouer. 2022 aura été décevant sous tout ses aspects donc toujours content d'avoir quelque chose de qualitatif
    Eindelijk een goed spel om te spelen. 2022 is in alle opzichten teleurstellend geweest dus toch blij om iets kwalitatiefs te hebben.
    gennyshark
    gennyshark
    18 nov. 2022 15:17on dlcompare.com
    The Need for Speed ​​series is one of the most popular and well-loved in the racing game world, but it has fallen somewhat out of favor in recent years after some somewhat forgettable releases. EA is hoping that changes with Need for Speed ​​Unbound later this year, which intends to return the series to its street racing roots. We also are hoping! Let's drive!
    De Need for Speed-serie is een van de populairste en meest geliefde in de wereld van racegames, maar is de laatste jaren wat uit de gratie geraakt na enkele wat vergeetachtige releases. EA hoopt dat dat verandert met Need for Speed Unbound later dit jaar, dat de serie terug wil brengen naar zijn straatrace-roots. Wij hopen het ook! Laten we rijden!
    FisheyePlacebo
    FisheyePlacebo
    18 nov. 2022 10:29on dlcompare.fr
    Nouvelle opus d'une saga populaire, les changements pour l'instant annoncés ont l'air d'un retour aux sources qu'était NFS Underground 1&2 avec de la modernité des opus plus récents, à voir !
    Nieuw opus van een populaire saga, de tot nu toe aangekondigde veranderingen lijken op een terugkeer naar de wortels die NFS Underground 1&2 was met de moderniteit van recentere opus, om te zien!
    Luffy139
    Luffy139
    17 nov. 2022 20:43on dlcompare.fr
    Les effets très cartoon pour need for speed ne font pas beau ménage
    Erg cartooneske effecten voor Need for Speed zien er niet goed uit.
    RaBlack
    RaBlack
    17 nov. 2022 19:29on dlcompare.com
    One of the funniest car games out there... Does really all car games need to feel real?... Nope not for me... I like the arcade feeling alot more than the real feeling in car.. ;) I will buy it for sure... CYA on the tracks.
    Een van de grappigste autospelletjes die er zijn... Moeten echt alle autospelletjes echt aanvoelen?... Nee, niet voor mij. Ik hou meer van het arcade gevoel dan van het echte gevoel in de auto... ;) Ik zal het zeker kopen... CYA op de tracks.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : NFS Unbound
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Racen , Casual , Simulatie , Sports , Arcade & Ritme
    • Uitgever : Electronic Arts
    • Ontwikkelaar : Criterion Games
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 1 december 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Ryzen 5 2600 / Core i5-8600
      • RAM : 8 GB
      • GPU : RX 570 / GTX 1050 Ti
      • Opslagruimte : 50 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Ryzen 5 3600 / Core i7-8700
      • RAM : 16 GB
      • GPU : RX5700 (8GB) / GeForce RTX 2070 (8GB)
      • Opslagruimte : 50 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief