Instant Gaming EU
 
 

ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game is een role-playing game ontwikkeld en uitgegeven door de indie studio ATOM Team. Het spel is geïnspireerd op klassieke isometrische RPG's, zoals de originele Fallout games, en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld verwoest door een nucleaire oorlog.



    In dit spel nemen spelers de rol aan van een Sovjet-agent die een geheime militaire basis in de desolate woestenij van de USSR moet onderzoeken. Het spel biedt een enorme open wereld om te verkennen, gevuld met gevaarlijke mutanten, bandieten en andere gevaren die spelers moeten navigeren om hun missie te voltooien.



    Het gevechtssysteem van het spel is turn-based en tactisch, waarbij spelers gebruik moeten maken van dekking, stealth en verschillende wapens en hulpmiddelen om hun vijanden te verslaan. Het spel bevat een groot aantal wapens, van geïmproviseerde wapens tot krachtige vuurwapens en experimentele energiewapens.



    ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game beschikt over een diepgaand personage-aanpassingssysteem, waarmee spelers hun eigen unieke personages kunnen creëren door hun startattributen, vaardigheden en extraatjes te kiezen. Spelers kunnen ook NPC's inhuren om hun partij te versterken en te helpen bij gevechten en verkenning.



    De graphics van het spel voelen retro aan, met korrelige personages en omgevingen die een gevoel van nostalgie naar klassieke RPG's oproepen. De muziek en geluidseffecten, gecomponeerd door de Russische post-punk band Konstantin Nikolsky (Shortparis), dragen ook bij aan de meeslepende sfeer van het spel.



    ATOM RPG: Post-apocalyptic Het verhaal van indie game is boeiend en gevuld met memorabele personages en onverwachte plotwendingen, die een rijke en meeslepende verhaalervaring bieden. Het spel heeft meerdere eindes, waardoor het spel zeer herspeelbaar is en spelers nieuwe en spannende paden zullen vinden om te verkennen.



    Over het geheel genomen is ATOM RPG: Post-apocalyptic een indrukwekkend staaltje van indie game-ontwikkeling. Het biedt een boeiende RPG-ervaring met uitdagende gevechten, een diepgaand systeem voor het aanpassen van personages en een rijk verhaal dat spelers zeker zal boeien. Het is een spannende en nostalgische reis door een brute en meedogenloze post-apocalyptische wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ATOM RPG Post apocalyptic indie game

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief