Instant Gaming EU
 
 

RPG Maker VX Ace

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    RPG Maker VX Ace is een spelontwikkelingssoftware ontwikkeld door Enterbrain. In het spel nemen spelers de rol aan van een spelontwerper en creëren hun eigen RPG's met behulp van een intuïtieve point-and-click interface.



    Het spel beschikt over robuuste creatie tools als spelers gebruiken tilesets, karakter sprites, muziek en andere activa om hun spellen tot leven te brengen. Spelers kunnen ook gebeurtenissen scripten, gevechtssystemen aanpassen en NPC's creëren om hun visie tot leven te brengen.



    RPG Maker VX Ace bevat meerdere tutorials die spelers begeleiden bij het bouwen van gameplaymechanismen en het aanpassen van het uiterlijk van hun projecten om ze sneller te voltooien. Ze hebben ook toegang tot een bibliotheek met bronnen, kunnen hun spellen direct in de editor testen en delen met anderen voor feedback.



    Het spel beschikt ook over geavanceerde belichtingseffecten, besturing van het partikelsysteem en een gebruiksvriendelijk eventing-systeem dat intuïtieve workflows vergemakkelijkt. Met zijn brede scala aan tools en gedetailleerde aanpassingsmogelijkheden is RPG Maker VX Ace perfect voor elke aspirant-spelontwerper!

    Lees verder

    Beste prijzen voor RPG Maker VX Ace

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over RPG Maker VX Ace

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief