Instant Gaming EU
 
 

Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Microsoft Windows Server 2012 DataCenter is een bedrijfsgericht besturingssysteem dat door Microsoft is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die robuuste, schaalbare en betrouwbare software nodig hebben. Deze versie van Windows Server is speciaal ontworpen voor virtualisatie- en cloudomgevingen met een hoge dichtheid. Het biedt een scala aan functies die de efficiëntie verbeteren en de productiviteit verhogen, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren.



    Microsoft Windows Server 2012 DataCenter onderscheidt zich door zijn onbeperkte virtualisatierechten, een kritieke factor voor bedrijven met uitgebreide virtuele activiteiten. Het biedt dezelfde functies als de Standard-versie, zoals dynamische toegangscontrole, netwerkvirtualisatie en verbeterde PowerShell, maar met het extra voordeel van onbeperkte virtuele instanties is het een krachtige tool voor het beheren van grote en complexe virtuele omgevingen.



    Bovendien legt Microsoft Windows Server 2012 DataCenter sterk de nadruk op cloudintegratie. Het bevat functies die zijn ontworpen voor private en hybride cloudnetwerken, zoals verbeterde schaalbaarheid en prestaties, opslagverbeteringen en netwerkvirtualisatie. Het biedt dus het noodzakelijke platform voor bedrijven om naadloos over te stappen op een cloudgebaseerde infrastructuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief