Instant Gaming EU
 
 

Microsoft Windows Server 2012 Essentials

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Microsoft Windows Server 2012 Essentials is een robuuste en veelzijdige softwareoplossing die is ontworpen voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. Als hoeksteen van de Microsoft Windows Server-familie biedt het een uitgebreid platform dat naadloos integreert met andere Microsoft-services en zorgt voor een uniforme en efficiënte werkomgeving.



    Microsoft Windows Server 2012 Essentials biedt een groot aantal functies die essentieel zijn voor bedrijven. Het biedt robuuste gegevensbescherming, netwerkbeheer en uitgebreide service-integratie. De ingebouwde mechanismen voor gegevensbescherming zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn. Netwerkbeheer vereenvoudigt de configuratie en het onderhoud van uw netwerk, waardoor er minder gespecialiseerde IT-vaardigheden nodig zijn.



    Bovendien onderscheidt Microsoft Windows Server 2012 Essentials zich door zijn uitzonderlijke service-integratie. Het is naadloos geïntegreerd met de clouddiensten van Microsoft, zoals Azure Backup en Office 365, waardoor bedrijven de kracht van de cloud kunnen benutten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Microsoft Windows Server 2012 Essentials

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2012 Essentials

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief