Instant Gaming EU
 
 

McAfee Internet Security 2019

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      McAfee Internet Security 2019 staat voor internetbeveiligingssoftware. Deze uitgebreide oplossing is ontworpen om een robuuste verdedigingslinie te bieden tegen de vele bedreigingen die in de huidige digitale wereld bestaan. Het primaire doel is om gebruikers gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat hun digitale ervaring veilig is en beschermd tegen cyberbedreigingen.



      Een van de opvallende kenmerken van McAfee Internet Security 2019 zijn de robuuste antivirus- en antimalwaremogelijkheden. Met behulp van geavanceerde heuristiek en machine learning-algoritmen is het in staat om een verscheidenheid aan bedreigingen te detecteren en te neutraliseren, waaronder virussen, malware, ransomware en phishing-aanvallen. De software is ook uitgerust met een tweeweg firewallsysteem dat een extra beschermingslaag biedt tegen netwerkgebaseerde aanvallen. De software biedt ook realtime updates om de gebruiker op de hoogte te houden van mogelijke bedreigingen en de acties die worden ondernomen om ze op te lossen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Veiligheid.

      Opmerkingen over McAfee Internet Security 2019

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief