Instant Gaming EU
 
 

Movavi Screen Recorder 22

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Movavi Screen Recorder 22 is een geavanceerde software die voldoet aan al uw schermopnamebehoeften. Zijn gebruiksvriendelijke interface en talrijke functionaliteiten kenmerken het. Of u nu online tutorials, webinars of zelfs videogesprekken moet opnemen, het is uw go-to oplossing. De software is zeer compatibel met verschillende besturingssystemen en biedt een optimale gebruikerservaring op verschillende apparaten.



    Een van de opvallende kenmerken van Movavi Screen Recorder 22 is de mogelijkheid om video's van hoge kwaliteit op te nemen met duidelijke audio. U kunt ervoor kiezen om uw volledige scherm of slechts een specifiek deel op te nemen, wat flexibiliteit biedt volgens uw behoeften. Bovendien biedt het geavanceerde functies zoals geplande opname en aangepaste opnameprofielen.



    Naast de kerncapaciteiten voor schermopname, biedt Movavi Screen Recorder 22 ook een reeks post-productie tools. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun opnames bewerken, annotaties toevoegen en voice-overs overlappen met behulp van de ingebouwde microfoonfunctie. De software stelt gebruikers ook in staat om hun opnames gemakkelijk te delen, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Movavi Screen Recorder 22

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over Movavi Screen Recorder 22

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief