Instant Gaming EU
 
 

Afterimage: een prachtige Metroidvania op Nintendo Switch

Afterimage: een prachtige Metroidvania op Nintendo Switch

De unieke draagbare mogelijkheden van de Nintendo Switch als console maken het het perfecte platform voor bepaalde soorten spellen. Metroidvania-achtige 2D sidescrollers zijn perfect voor de handheld-modus van de console, en de nieuwste titel die in die categorie past is daar een goed voorbeeld van. Afterimage is een spannend Metroidvania-avontuur dat handgetekende graphics met een anime-stijl gebruikt om een ongelooflijke ervaring vol actie te leveren. In het spel neem je de rol aan van Renee, een jong meisje dat haar herinneringen kwijt is. In Afterimage begint ze aan een gevaarlijke reis door de wereld van Engardin om aanwijzingen over haar verleden te vinden. Als ze de ruïnes van haar inmiddels verwoeste huis achterlaat, zet ze een reeks gebeurtenissen in gang die de toekomst van de wereld zullen veranderen.

Wat betreft de gameplay is Afterimage een snel actiespel waarin je een prachtige wereld doorkruist en vecht tegen een overvloed aan vijanden in uitdagende ontmoetingen. Het spel bevat meer dan 170 soorten vijanden en 30 eindbazen die hun best zullen doen om Renee in haar spoor te stoppen. Gelukkig heb je een grote verscheidenheid aan wapens tot je beschikking en kun je krachtige vaardigheden vrijspelen. Je kunt veel verschillende builds maken en je uitrusting upgraden om bij je favoriete speelstijl te passen.

 

 

Een episch avontuur

Afterimage speelt zich af in een niet-lineaire wereld die je naar believen kunt verkennen terwijl je geheimen ontdekt, opdrachten voltooit en meer te weten komt over het verhaal van Engardin. De beslissingen die je tijdens het spel neemt en je prestaties bepalen welk van de meerdere eindes je bereikt. 

Afterimage is al verkrijgbaar op Nintendo Switch, en je kunt de beste prijzen om je Afterimage Switch key te kopen al vinden op onze prijsvergelijker. Maak je geen zorgen als Nintendo's console niet je favoriet is en je het spel toch wilt spelen. Afterimage is ook verkrijgbaar op PlayStation, Xbox en PC via Steam.

0.92€
Afterimage
Afterimage
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief