Instant Gaming EU
 
 

Afterimage

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Afterimage is een Metroidvania sidescroller in 2D die zich afspeelt in Engardin, een uitgestrekt fantasieland. Je neemt de rol aan van een dappere vrouw die op avontuur gaat om de geheimen van deze wereld te ontdekken. Het spel bouwt voort op klassieke mechanica om een spannende ervaring te leveren waarin je verschillende scenario's doorkruist door te rennen, te springen, vallen te ontwijken en te vechten tegen uitdagende vijanden en eindbazen. Het spel bevat een naadloze wereld met vijftien verschillende regio's om te verkennen, elk vol met verschillende bedreigingen en prachtige omgevingen om te ontdekken.



    Engardin is een land vol mysteries en geheimen, en je verkenningstocht zal het verhaal van deze wereld blootleggen. Als avonturier heb je de beschikking over verschillende wapens en magische vaardigheden om het tegen je vijanden op te nemen. Er zijn genoeg verdorven wezens die wachten op een gemakkelijke prooi, en jij moet je best doen om ze af te maken voordat ze je in hun volgende maaltijd veranderen.



    Afterimage beschikt over prachtige handgetekende graphics en animaties, en een diep niveau van detail dat een diepe mate van immersie bevordert met behulp van een epische soundtrack.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Afterimage

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Afterimage

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief