You are here
We also support
 
 
 
 

Alan Wake Remastered heeft een releasedatum

Alan Wake Remastered heeft een releasedatum
NEWS 10 sep. 2021 12:00

Een paar dagen geleden vertelden we je dat Remedy de aanstaande release van Alan Wake Remastered bevestigde. Deze nieuwe versie van de klassieke survival horror thriller plaatst je in de schoenen van de beroemde romanschrijver als hij terugkeert naar Bright Falls. Het kleine stadje zal opnieuw het scenario zijn van zijn meest vreselijke nachtmerries. Hij zal getuige zijn van de verdwijning van zijn vrouw, en gedwongen worden de duistere dreiging onder ogen te zien die zich in de diepste uithoeken van zijn geest schuilhoudt. 

Het nieuwe spel biedt je de mogelijkheid dezelfde spannende verhaallijn te beleven als zijn voorganger, de originele Alan Wake uit 2010, maar het zal verbeterde graphics in 4K bevatten. Remedy heeft geen extra veranderingen aan het originele spel aangekondigd, maar een grafische opknapbeurt van het klassieke avontuur is meer dan genoeg om de aandacht te trekken van de fans, die vanaf het moment dat het werd aangekondigd al stonden te popelen om meer over het nieuwe spel te ontdekken. Tot gisteren hadden we nog geen beeldmateriaal van Alan Wake Remastered ontdekt, maar het PlayStation Showcase 2021 evenement is een perfecte gelegenheid geweest om de aankondigingsvideo ervan te onthullen.

 

 

Alan Wake Remastered zal alle inhoud bevatten die de oude Alan Wake bevat, plus de beide uitbreidingen, The Signal en The Writer, die het verhaal nog wat verder uitbreiden. Het spel zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC via de Epic Games Store. De verschijningsdatum van Alan Wake Remastered werd gisteren samen met de video onthuld. Als je je in dit spannende actie-avontuur wilt verdiepen, zul je moeten wachten tot 5 oktober. We weten nog niet of Remedy een geremasterde versie van zijn vervolg, Alan Wake's American Nightmare, zal overwegen, maar het kan werkelijkheid worden, afhankelijk van het succes van het nieuwe spel. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief