Archthrones - Een gloednieuwe Dark Souls 3 aangekondigde demo

Archthrones - Een gloednieuwe Dark Souls 3 aangekondigde demo

De community van FromSoftware is altijd goed in het maken van verschillende spannende modprojecten voor hun games, en Archthrones, een gloednieuwe revisiemod voor Dark Souls 3, is hun grootste project tot nu toe.

Dark Souls 3 is een actie-rollenspel uit 2016, ontwikkeld door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Het is het derde en laatste deel in de Dark Souls-serie. Dark Souls 3 heeft een derde-persoonsperspectief en eenvoudige gameplay en biedt toegang tot verschillende wapens, pantsers, magie en verbruiksgoederen die spelers kunnen gebruiken om hun vijanden te bestrijden. Het spel heeft een hoog moeilijkheidsniveau dat een bepaalde hoeveelheid geduld vereist voor alle hardcore spelers die het spel willen uitdagen.

Vanaf de eerste paar dagen heeft Archthrones zeker een goede indruk achtergelaten op Dark Souls 3 fans met de kwaliteit van dit project. En nu, in 2024, op 13 maart, wanneer de hype voor de aankomende Elden Ring DLC nog niet is bekoeld, kondigt Dark Souls: Archthrones Twitter plotseling de droppingdag van hun demo aan en hebben ze ook een trailer vrijgegeven op hun YouTube-kanaal. Eindelijk kunnen alle langverwachte fans binnenkort genieten van dit geweldige project:

 Een gloednieuw avontuur

Archthrones is een complete herziening van het originele spel en introduceert een nieuw verhaal, nieuwe gebieden, levels, NPC's en verschillende originele vijanden en eindbazen. Deze mod introduceert ook zijn eigen verbeterde belichting en visuals om Dark Souls 3 een frisse nieuwe look te geven. Via hun Twitter weten we ook dat veel NPC's en wapens uit verschillende FromSoft-titels in het spel zullen verschijnen, waaronder Dark Souls, Dark Souls 2, Bloodborne en zelfs Sekiro.

 

 

Deze gloednieuwe Dark Souls 3 mod komt uit op 15 maart. De mod belooft een heel nieuw avontuur voor Dark Souls 3 veteranen, en biedt een spannende manier voor spelers om de tijd te doden terwijl ze wachten op de aankomende Elden Ring DLC. Dit is het perfecte moment om je controller aan te sluiten en het spel op een compleet nieuwe manier te beleven. Gebruik de prijsvergelijker van dLcompare voor de beste aanbiedingen voor Dark Souls 3.

11.75€
Dark Souls 3
Dark Souls 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief