Atlas Fallen onthult zijn gameplay in een verse trailer

Atlas Fallen onthult zijn gameplay in een verse trailer

Atlas Fallen, de epische fantasy actie-RPG van Focus Entertainment's studio Deck13 Interactive, ontwikkelaars van The Surge en Lords of the Fallen, is verheugd om pre-orders te openen na de recente aankondiging van de releasedatum. Krijg een gevoel van de hoge sensaties die je te wachten staan in het spel, waarin je het in superkrachtige gevechten opneemt tegen legendarische wezens met de boeiende Gameplay Reveal Trailer "Rise from Dust" van vandaag.

In het spel maak je een heroïsche reis door verschillende adembenemende omgevingen, waarbij je snel door de woestijnlandschappen van een uitgestrekte, met zand bedekte wereld glijdt. Verken oude ruïnes en ontdek de mysteries en geheimen van een gevallen samenleving. Vecht tegen een corrupte god en buitengewone beesten dankzij de goddelijke kracht van je gedaanteverwisselende wapen. Speel krachtige vaardigheden en vaardigheden vrij om een unieke moveset op te bouwen en op te staan als de kampioen die het volk van Atlas zal bevrijden.

 

 

Atlas Fallen gameplay details

Atlas Fallen kan alleen of met een vriend worden gespeeld. Vergeef ons de voortdurende vergelijking, maar het bevechten van reusachtige vijanden in een actievolle, razendsnelle gameplay doet ons zeker denken aan Monster Hunter: Rise of het recente Wild Hearts. Atlas Fallen bevat een volledig coöperatieve of solocampagne om je te bevrijden van de onderdrukking van corrupte goden. Daartoe hanteert de held een eeuwenoud artefact dat Gauntlet heet. Hiermee controleert de drager de Essentie in zijn omgeving, waardoor de Catalyzer deze kan kan kanaliseren naar de Gauntlet, waardoor nieuwe vaardigheden vrijkomen. Enkele vaardigheden zijn Raise, waarmee de speler structuren of voorwerpen die in de grond vastzitten kan optillen, essentieel voor de schatzoekers. Air dash maakt het mogelijk om, nou ja, in de lucht te sprinten met soepele bewegingen, zowel om zich te verplaatsen als om een vijand aan te vallen. Crush is essentieel om magische zegels en kettingen te vernietigen, noodzakelijk voor wie religieuze plaatsen van onhebbelijke goden wil ontheiligen.

Naast het manipuleren van Essentie kan de held drie soorten gedaanteverwisselingswapens gebruiken: de Dunecleaver, de Sandwhip en de Knuckledust. De Knuckledust is een vuistwapen voor degenen die van bliksemsnelle slagen op één doelwit houden. De Sandwhip mengt een zwaard met een zweep, een veelzijdig wapen met grote mobiliteit en nauwkeurige slagen. De Dunecleaver, ten slotte, is een enorme bijl of hamer die gespecialiseerd is in effectgebiedschade om kleine vijanden met één zwaai weg te vagen of grote vijanden te laten wankelen.

Atlas Fallen komt 16 mei uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Pre-orders zijn open op alle platforms met een speciale bonus, het Ruin Rising Pack, met exclusieve cosmetische voorwerpen en gevechtsvaardigheden, voor digitale pre-orders of winkelaankopen. Voor de beste deals voor Atlas Fallen kun je onze prijsvergelijker bekijken en je ervan verzekeren dat alle pre-order bonussen op je wachten bij de lancering van het spel.

15.32€
Atlas Fallen
Atlas Fallen
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief