Instant Gaming EU
 
 

Trotseer de tirannie van een god in Atlas Fallen

Trotseer de tirannie van een god in Atlas Fallen

Atlas Fallen is het nieuwe actie-avonturenspel van de makers van The Surge. Deck 13 Interactive neemt je mee naar een fantasiewereld die met ijzeren hand wordt geregeerd door een corrupte god, waar jij als enige hoop voor de mensheid zult opstaan. Vecht tegen alle verwachtingen in en hanteer een mysterieuze handschoen die verwoestende krachten kan ontketenen. Je begint aan een missie om je volk te bevrijden van de onderdrukking van de tiran, terwijl je een unieke wereld vol gevaren verkent en haar geheimen blootlegt.

De Zonnegod die heerst over de wereld Atlas is een genadeloze vernietiger wiens krachten het land hebben veranderd in een verwoeste woestijn die altijd bedekt is met zand en stof. Tot nu toe heeft niemand zijn macht kunnen betwisten, maar je zult een eeuwenoud artefact tegenkomen dat het zand kan vormen: de Gauntlet. Hiermee kun je vormveranderende wapens maken en verwoestende vaardigheden gebruiken die je een voorsprong kunnen geven op de Zonnegod en de monsters die je tijdens je reis tegenkomt.

Indrukwekkende gevechten

In Atlas Fallen draait alles om hectische actie en ongelooflijke combo-aanvallen. In het spel kun je je momentumbalk opladen door normaal aan te vallen en dat momentum vervolgens gebruiken om krachtige aanvallen te ontketenen en je tegenstanders te decimeren. Hoe meer momentum je krijgt, hoe groter je wapen wordt en je krachtigere aanvallen kunt gebruiken, maar je zult ook meer schade oplopen. Door verschillende wapens te combineren kun je explosieve combo's maken. Maar Atlas Fallen heeft ook ruimte voor minder agressieve speelstijlen en je kunt verschillende edelstenen gebruiken om je vaardigheden aan te passen en te kiezen voor meer defensieve opties zoals schilden en helende vaardigheden.

 

 

In het spel kun je meer dan 150 edelstenen combineren en het biedt je volop mogelijkheden om verschillende gevechtsstructuren te creëren. Atlas Fallen kan ook in coöperatieve modus samen met een vriend worden gespeeld, wat het plezier en de tactische mogelijkheden verdubbelt.

Atlas Fallen is een spannend avontuur met een sterke focus op high-octane gevechten waar je van zult genieten als je fan bent van het genre. De release van het spel staat gepland voor 10 augustus op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Kijk gerust in onze prijsvergelijker om een Atlas Fallen CD key tegen de beste prijs te kopen als je je wilt onderdompelen in zo'n avontuur.

14.61€
Atlas Fallen
Atlas Fallen
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief