BG PPC IG EN
 
 

Atlus toont Shin Megami Tensei V gameplay

Atlus toont Shin Megami Tensei V gameplay

De Shin Megami Tensei serie vermaakt de fans van de Japanse rollenspellen al een hele tijd. Ondanks dat het niet zo populair is als Final Fantasy, heeft het nog steeds veel volgelingen, vooral in Japan, en ook in het Westen heeft het in de loop der jaren een flinke groep fans weten te verzamelen. Oorspronkelijk gebaseerd op de romanserie van Aya Nishitani, heeft elk van de spellen in de serie een aparte verhaallijn met verschillende hoofdpersonen, maar ze hebben allemaal bepaalde elementen gemeen, en ze richten zich op individuen die buitengewone krachten krijgen door de hulp van buitenwereldse wezens in te roepen. Het nieuwste deel in de serie, Shin Megami Tensei V, volgt hetzelfde patroon als zijn voorgangers, en het plaatst je in de schoenen van een middelbare scholier die plotseling in een alternatieve versie van Tokio terechtkomt die door demonen is binnengevallen. Hij versmelt met een machtig wezen om uitzonderlijke gaven te krijgen waarmee hij tegen deze machtige vijanden kan vechten en de wereld proberen te redden. 

Shin Megami Tensei V werd onthuld op de E3 2021, en nu heeft ontwikkelaar Atlus een nieuwe video gepubliceerd die je wat dieper in het universum van het spel laat duiken. Het spel bevat gedetailleerde en mooie graphics met indrukwekkende animaties, en ook demonenfusie en evolutie mechanieken die de fans van de serie heel vertrouwd zullen voorkomen. De turn-based gevechten zullen al diegenen die nieuw zijn in de franchise aan Final Fantasy doen denken, en bieden een goede combinatie van strategie en actie.

 

 

 

De release van Shin Megami Tensei V staat gepland voor 12 november, exclusief op Nintendo Switch. Als je op zoek bent naar een goede moderne JRPG of een spannend avontuur op Nintendo's spelcomputer, moet je het in de gaten houden.

  • Officiële website : Shin Megami Tensei V
  • Categorieën :
  • Uitgever : Atlus
  • Ontwikkelaar : Atlus
  • Modus :
  • Verschijningsdatum : 12 november 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief