Instant Gaming EU
 
 

13 Sentinels: Aegis Rim

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      13 Sentinels: Aegis Rim is een sidescrolling avontuur in 2D dat de verhalen van dertien verschillende personages combineert om een episch sci-fi verhaal te creëren. Het spel speelt zich af in Japan en volgt het verhaal van 13 middelbare scholieren die onverwacht verwikkeld raken in een oorlog tegen de buitenaardse Kaijuu-krachten. Ze worden Sentinel mecha-piloten om de laatste verdedigingslinie tegen de indringers te vormen en de toekomst van de mensheid te redden.



      13 Sentinels: Aegis Rim gameplay is verdeeld in drie verschillende stadia. Remembrance komt overeen met het sidescrolling gedeelte van het spel, waarin spelers verschillende scenario's in 2D zullen verkennen terwijl het verhaal vordert. Het spel bevat prachtige anime-achtige graphics in 2D tijdens dit stadium Het Destruction-stadium draait om gevechten, en speelt zich af in een real-time strategiescenario. Je bestuurt in deze fase zes verschillende Sentinels en je meest voorkomende missie is het verdedigen van een locatie tegen de aanvallen van golven Kaijuu-troepen. Elk van je Sentinels heeft verschillende vaardigheden die EP kosten om te gebruiken en ze hebben ook een cooldown. Je kunt de EP terugwinnen door verdedigende acties te ondernemen. Je kunt ook verschillende aspecten van je Sentinels aanpassen. Tenslotte is er het Analyse-gedeelte van het spel in de vorm van een index die een lijst bevat van alle informatie die je in de voorgaande stadia hebt ontdekt, en door deze te lezen kun je extra informatie vrijspelen die het verhaal in het Herinneringsstadium vooruit kan helpen.



       

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over 13 Sentinels: Aegis Rim

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief