Instant Gaming EU
 
 

BattleBit Remastered lanceert update 2.0.0

BattleBit Remastered lanceert update 2.0.0

Wie op zoek is naar een spannende FPS-ervaring heeft in BattleBit Remastered een nieuwe manier gevonden om van zijn favoriete genre te genieten. Het spel is een regelrechte hit geworden onder de fans en dat heeft absoluut niets te maken met de graphics. Nou ja, misschien wel, want BattleBit Remastered gebruikt low-polygon visuals om een meeslepende ervaring te leveren waarin maximaal 254 spelers het tegen elkaar opnemen in massale gevechten. Stemchat op basis van nabijheid, een engine die is geoptimaliseerd voor de hoogst mogelijke frames-per-seconde en vernietigbare omgevingen zijn de hoogtepunten van een spel dat overbodige dingen schrapt om zich te richten op het leveren van de beste ervaring.

Wie heeft er geweldige graphics nodig?

BattleBit Remastered is misschien geen spel voor mensen die op zoek zijn naar ongelooflijk gedetailleerde realistische ervaringen, maar als het op gameplay aankomt, is het ongeëvenaard. Het indrukwekkende aantal spelers dat van het spel geniet, laat al zien dat ze precies krijgen wat ze willen.

 

 

 

BattleBit Remastered bevindt zich nog steeds in Early Access en wordt met elke patch aanzienlijk verbeterd. De laatste update heeft veel veranderingen in het spel gebracht, waaronder een nerf voor een van de dodelijkste wapens in het spel, de Kirss Vector. Update 2.0.0 herwerkt de District kaart en breidt de Wine Paradise kaart uit. Er wordt ook een nieuwe aanvalsboot geïntroduceerd en prikkeldraad om de vijandelijke aanval te vertragen. Een van de belangrijkste veranderingen in het spel met deze update is dat alle klassen nu bandages kunnen gebruiken om zichzelf te genezen. Medics blijven de enigen die andere spelers kunnen genezen. De update brengt ook een enorme reeks verbeteringen op verschillende gebieden die je hier in de officiële patch notes kunt bekijken.

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er zo cool is aan een game die eruitziet als een versie van Battlefield 2042 die thuis door een paar kinderen is gemaakt. Nou, je zult het antwoord op die vraag zeker vinden als je onze prijsvergelijker gebruikt om een goedkope BattleBit Remastered PC-sleutel te kopen en een van de meest verrassende spellen van deze zomer te gaan spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief