Battlefield 2042 (BF 2042)

 • PC
 • PS4
 • PS5
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

Battlefield 2042 neemt alle kenmerken over die ertoe hebben bijgedragen dat Battlefield een van de populairste series first-person schietvideospellen is geworden. Het biedt je massale gevechten waarin je je tactische vaardigheden, mikvermogen en reactietijden op de proef kunt stellen tegen vele spelers, met realistische scenario's die je naar believen kunt verwoesten en een unieke benadering van de actie.Battlefield 2042 markeert de terugkeer naar de iconische all-out oorlogsvoering van de Battlefield franchise. Het speelt zich af in 2042 tijdens een groot conflict tussen de VS en Rusland. Deze first-person shooter bevat futuristische wapens, gadgets zoals inzetbare torentjes en drones, en door de spelers bruikbare voertuigen. Het spel bevat een nieuw "Plus" systeem, waarmee spelers hun wapens ter plekke kunnen aanpassen. Battlefield 2042 bevat een grote verscheidenheid aan scenario's, die allemaal voorzien zijn van verwoestende omgevingen en dynamisch weer met effecten als zandstormen en tornado's die bijvoorbeeld het zicht beïnvloeden of spelers optillen. Het spel bevat verschillende gameplay modes en heeft het spelersaantal verdubbeld ten opzichte van eerdere spellen in de serie.  Conquest en Breakthrough bieden massale gevechten en een unieke ervaring voor maximaal 128 spelers op PC en next-gen consoles, en 64 spelers op Xbox One en PlayStation 4. Tegelijkertijd zullen degenen die van een nieuw soort gameplay willen genieten zich thuis voelen in Hazard Zone, een moderne kijk op squad-based multiplayer.Conquest biedt all-out gevechten in enorme kaarten die daar speciaal voor ontworpen zijn. De actie is verdeeld in "clusters" van verschillende soorten waar twee facties tegen elkaar strijden om controlepunten te veroveren; zodra de controlepunten in een sector veroverd zijn, krijgt de factie de controle over die sector. 

 Doorbraak ziet de terugkeer van twee teams, Aanvallers en Verdedigers, waarin het ene team moet proberen de controlepunten van een ander team te veroveren. Het verdedigende team moet dat koste wat kost zien te voorkomen. Een uitgestrekt slagveld maakt meer tactische keuzes door elk spel mogelijk.Beide spelstanden zullen speelbaar zijn op zeven verschillende kaarten die de spelers naar allerlei plaatsen over de hele wereld brengen, waaronder Zuid-Korea, Singapore, Frans Guyana, India, Egypte en Antarctica. Elk daarvan zal verschillende doelstellingen en scenario's bevatten, variërend van het beheersen van een belangrijk netwerkknooppunt of een technologiecentrum tot het terugvinden van gestolen nucleaire bezittingen.Battlefield Portal voegt nog meer mogelijkheden toe aan het spel met door de gemeenschap gecreëerde spelmodi en eindeloze mogelijkheden om wapens, uitrusting, regels, en meer aan te passen in deze creatieve sandbox mode. Speel klassieke ervaringen na met geselecteerde inhoud uit Battlefield 1942 (Battle of the Bulge en El Alamein), Battlefield 3 (Caspian Border en Noshahr Canals), en Battlefield: Bad Company 2 (Africa Harbor en Valparaiso), of maak gebruik van de moderne inhoud uit de wereld van Battlefield 2042 om iets geheel nieuws te ontdekken, te creëren en te delen.Battlefield 2042 reviseert het klassensysteem door bij de lancering tien verschillende "specialisten" toe te voegen, met elk seizoen een nieuwe en vier seizoenen per jaar. Ze zullen in gevechten verschillende gadgets gebruiken om specifieke rollen uit te voeren en voegen een extra laag van strategische complexiteit aan het spel toe.

Enkele goede voorbeelden hiervan zijn de volgende:  

 Kimble "Irish" Graves gebruikt de DCS Inzetbare Dekking om zijn bondgenoten te beschermen, en zijn APS-36 Shootdown Sentinel kan vijandelijke explosieve projectielen neerschieten voor ze schade kunnen aanrichten. 

 Wikus "Casper" Van Daele. Deze Zuid-Afrikaanse operator specialiseerde zich in verkenning met een OV-P Recon Drone en kan met een bewegingssensor mensen opsporen die in de buurt sluipen. 

 Webster Mackay is een behendige Canadese operator, gespecialiseerd in aanvallen en in staat om vanuit onverwachte posities in te breken dankzij zijn grijphaak. 

 Maria Falck is een Duitse operator die met haar S21 Syrette Pistol gewonde bondgenoten kan behandelen en ze van een afstand weer tot volle gezondheid kan doen herleven. 

 Pjotr "Boris" Guskovski is een Russische ingenieur die een SG-36 Sentry Gun kan inzetten en de werking ervan opvoeren als hij dichtbij is. Met al die functies en nog veel meer in het verschiet isBattlefield 2042 de ultieme oorlogssimulatie die je zoekt.

Lees verder

Beste prijzen voor BF 2042

 • Base game +
 • Year 1 Pass: 4 New Specialists (1 per Season), 4 Battle Passes (1 per Season), and 3 Epic Skin Bundles (”Blistered Earth”, ”Tempest”, and ”Cold Blood”)

Gold + 

 • Midnight Ultimate Bundle ("Shadow Stalker" Legendary Outfit, "Obsidian" Legendary Weapon Skin, "Onyx" Legendary Vehicle Skin)
 • Official digital artbook & Exclusive digital soundtrack
 • Cross-Gen Bundle

   Opmerkingen over Battlefield 2042 (BF 2042)

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   m0ЯĐrΕĐ
   m0ЯĐrΕĐ
   1 mrt. 2022 14:06on dlcompare.fr
   J'avais beaucoup aimer le jeux lors de la beta. Mais je n'ai pas pu l'acheter. Après tout les retour négatifs du jeux lors de sa sortie, je suis un peu content de ne pas l'avoir acheté
   Ik vond het spel echt leuk tijdens de beta. Maar ik kon het niet kopen. Na alle negatieve reacties op het spel toen het uitkwam, ben ik blij dat ik het niet gekocht heb.
   Noone
   Noone
   3 feb. 2022 15:43on dlcompare.fr
   Un jeu délaissé bien trop vite du à son état ...
   Een spel dat veel te snel werd verlaten vanwege zijn toestand...
   Francisc546
   Francisc546
   22 jan. 2022 00:50on dlcompare.pt
   The game is fun when I don't encounter any majour issue
   Het spel is leuk als ik geen grote problemen tegenkom
   Reign
   Reign
   1 jan. 2022 02:17on dlcompare.fr
   Pour le coup, ça a été ma déception de 2021, j'avais eu beaucoup d'espoirs et je pense que ça m'a desservi. Cela dit le jeu est pas non plus mauvais mais en l'état, mieux vaut passer son chemin
   Voorlopig was het mijn teleurstelling van 2021, ik had veel hoop en ik denk dat het me een slechte dienst heeft bewezen. Dat gezegd hebbende, het spel is ook niet slecht, maar zoals het er nu uitziet, is het beter om te passen
   Geverifieerde opmerking
   DilithaRansara
   DilithaRansara
   28 dec. 2021 15:09on dlcompare.com
   I don't have as many problems with this game as most of the other fan base. But I can agree that this is one of the worst Battlefields ever made. Its impossible to hit anyone outside of 50 meters unless you have a sniper rifle. The weapon bloom is ridiculous and I feel like I could be more accurate than some of these "specialists" The maps are especially bad since they all are wide open and huge. So again with weapons that cant kill outside of 50 meters, this makes for horrible gameplay.
   Ik heb niet zo veel problemen met dit spel als de meeste andere fans. Maar ik ben het er wel mee eens dat dit een van de slechtste Battlefields ooit gemaakt is. Het is onmogelijk om iemand te raken buiten 50 meter, tenzij je een sniper rifle hebt. De bloom van de wapens is belachelijk en ik heb het gevoel dat ik nauwkeuriger zou kunnen zijn dan sommige van deze "specialisten" De maps zijn vooral slecht omdat ze allemaal wijd open en enorm zijn. Dus nogmaals met wapens die niet kunnen doden buiten 50 meter, dit maakt voor verschrikkelijke gameplay.
   pikebou
   pikebou
   24 dec. 2021 10:48on dlcompare.fr
   Le jeux est pas mal en lui même mais il faut attendre de grosse mise a jour pour qu'il soit jouable
   Het spel is op zich niet slecht maar je moet wachten op een grote update om het speelbaar te maken
   Gollaruk
   Gollaruk
   18 dec. 2021 06:43on dlcompare.fr
   J'ai réussis à essayer Battlefield 2042, je le trouve vraiment très bien comme jeux, je ne comprend pas les évaluations sur steam.
   Ik ben erin geslaagd om Battlefield 2042 te proberen, ik vind het een heel goed spel, ik begrijp de reviews op steam niet.
   Blaireaux31
   Blaireaux31
   17 dec. 2021 10:25on dlcompare.fr
   Très bien, il sera super quand il aura eu des gros patch^^
   Heel goed, het zal geweldig zijn als het grote patches heeft gehad^^
   Artorian93
   Artorian93
   2 dec. 2021 01:50on dlcompare.fr
   J'espère qu'ils corrigeront les bugs et on aura un très bon battelfield.
   Ik hoop dat ze de bugs oplossen en dat we een echt goed slagveld krijgen.
   TaBaScO
   TaBaScO
   28 nov. 2021 08:22on dlcompare.fr
   trop le bazar se jeu
   te veel rotzooi om mee te spelen
   Laat meer reacties zien
   Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
   • Technische informatie

   • Officiële website : BF 2042
   • Categorieën : Action , FPS
   • Uitgever : Electronic Arts
   • Ontwikkelaar : DICE
   • Modus : Multiplayer
   • Verschijningsdatum : 19 nov. 2021
   • Systeemvereisten
    • Minimaal
    • OS : Windows 10 (64-bits)
    • CPU : Core i5 6600K / Ryzen 5 3600
    • RAM : 8 GB
    • GPU : GeForce GTX 1050 Ti / Radeon RX 560
    • HDD : 100 GB
    • Aanbevolen
    • CPU : Core i7 4790 / Ryzen 7 2700X
    • RAM : 16 GB
    • GPU : GeForce RTX 3060 / Radeon RX 6600 XT
    • HDD : 100 GB SSD
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 16ESRB M
   •   34 Steam Achievements
   • Buy cheapest CD keys on online shops and download jouw spel for free through the seller or editor.

     
   • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

   • Use your CD key on Origin to download jouw spel.

   Meer informatie
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief