Battlefield 2042

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Battlefield 2042 neemt alle kenmerken over die ertoe hebben bijgedragen dat Battlefield een van de populairste series first-person schietvideospellen is geworden. Het biedt je massale gevechten waarin je je tactische vaardigheden, mikvermogen en reactietijden op de proef kunt stellen tegen vele spelers, met realistische scenario's die je naar believen kunt verwoesten en een unieke benadering van de actie.  Battlefield 2042 markeert de terugkeer naar de iconische all-out oorlogsvoering van de Battlefield franchise. Het speelt zich af in 2042 tijdens een groot conflict tussen de VS en Rusland. Deze first-person shooter bevat futuristische wapens, gadgets zoals inzetbare torentjes en drones, en door de spelers bruikbare voertuigen. Het spel bevat een nieuw "Plus" systeem, waarmee spelers hun wapens ter plekke kunnen aanpassen. Battlefield 2042 bevat een grote verscheidenheid aan scenario's, die allemaal voorzien zijn van verwoestende omgevingen en dynamisch weer met effecten als zandstormen en tornado's die bijvoorbeeld het zicht beïnvloeden of spelers optillen.   Het spel bevat verschillende gameplay modes en heeft het spelersaantal verdubbeld ten opzichte van eerdere spellen in de serie.  Conquest en Breakthrough bieden massale gevechten en een unieke ervaring voor maximaal 128 spelers op PC en next-gen consoles, en 64 spelers op Xbox One en PlayStation 4. Tegelijkertijd zullen degenen die van een nieuw soort gameplay willen genieten zich thuis voelen in Hazard Zone, een moderne kijk op squad-based multiplayer.  Conquest biedt all-out gevechten in enorme kaarten die daar speciaal voor ontworpen zijn. De actie is verdeeld in "clusters" van verschillende soorten waar twee facties tegen elkaar strijden om controlepunten te veroveren; zodra de controlepunten in een sector veroverd zijn, krijgt de factie de controle over die sector.   

     Doorbraak ziet de terugkeer van twee teams, Aanvallers en Verdedigers, waarin het ene team moet proberen de controlepunten van een ander team te veroveren. Het verdedigende team moet dat koste wat kost zien te voorkomen. Een uitgestrekt slagveld maakt meer tactische keuzes door elk spel mogelijk.  Beide spelstanden zullen speelbaar zijn op zeven verschillende kaarten die de spelers naar allerlei plaatsen over de hele wereld brengen, waaronder Zuid-Korea, Singapore, Frans Guyana, India, Egypte en Antarctica. Elk daarvan zal verschillende doelstellingen en scenario's bevatten, variërend van het beheersen van een belangrijk netwerkknooppunt of een technologiecentrum tot het terugvinden van gestolen nucleaire bezittingen.  Battlefield Portal voegt nog meer mogelijkheden toe aan het spel met door de gemeenschap gecreëerde spelmodi en eindeloze mogelijkheden om wapens, uitrusting, regels, en meer aan te passen in deze creatieve sandbox mode. Speel klassieke ervaringen na met geselecteerde inhoud uit Battlefield 1942 (Battle of the Bulge en El Alamein), Battlefield 3 (Caspian Border en Noshahr Canals), en Battlefield: Bad Company 2 (Africa Harbor en Valparaiso), of maak gebruik van de moderne inhoud uit de wereld van Battlefield 2042 om iets geheel nieuws te ontdekken, te creëren en te delen.  Battlefield 2042 reviseert het klassensysteem door bij de lancering tien verschillende "specialisten" toe te voegen, met elk seizoen een nieuwe en vier seizoenen per jaar. Ze zullen in gevechten verschillende gadgets gebruiken om specifieke rollen uit te voeren en voegen een extra laag van strategische complexiteit aan het spel toe.

  Enkele goede voorbeelden hiervan zijn de volgende:    

     Kimble "Irish" Graves gebruikt de DCS Inzetbare Dekking om zijn bondgenoten te beschermen, en zijn APS-36 Shootdown Sentinel kan vijandelijke explosieve projectielen neerschieten voor ze schade kunnen aanrichten.   

     Wikus "Casper" Van Daele. Deze Zuid-Afrikaanse operator specialiseerde zich in verkenning met een OV-P Recon Drone en kan met een bewegingssensor mensen opsporen die in de buurt sluipen.   

     Webster Mackay is een behendige Canadese operator, gespecialiseerd in aanvallen en in staat om vanuit onverwachte posities in te breken dankzij zijn grijphaak.   

     Maria Falck is een Duitse operator die met haar S21 Syrette Pistol gewonde bondgenoten kan behandelen en ze van een afstand weer tot volle gezondheid kan doen herleven.   

     Pjotr "Boris" Guskovski is een Russische ingenieur die een SG-36 Sentry Gun kan inzetten en de werking ervan opvoeren als hij dichtbij is.     Met al die functies en nog veel meer in het verschiet isBattlefield 2042 de ultieme oorlogssimulatie die je zoekt.

  Lees verder

  Beste prijzen voor BF 2042

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  • Base game +
  • Jaar 1 Pass: 4 nieuwe Specialisten (1 per seizoen), 4 Battle Passes (1 per seizoen), en 3 Epic Skin Bundels ("Blistered Earth", "Tempest", en "Cold Blood").

  Gold +

  • Midnight Ultimate Bundel ("Shadow Stalker" Legendarische Outfit, "Obsidian" Legendarische Wapen Skin, "Onyx" Legendarische Voertuig Skin)
  • Officieel digitaal kunstboek & exclusieve digitale soundtrack
  • Cross-Gen Bundel

  Opmerkingen over Battlefield 2042

  m0ЯĐrΕĐ
  m0ЯĐrΕĐ
  1 mrt. 2022 14:06on dlcompare.fr
  J'avais beaucoup aimer le jeux lors de la beta. Mais je n'ai pas pu l'acheter. Après tout les retour négatifs du jeux lors de sa sortie, je suis un peu content de ne pas l'avoir acheté
  Ik vond het spel echt leuk tijdens de beta. Maar ik kon het niet kopen. Na alle negatieve reacties op het spel toen het uitkwam, ben ik blij dat ik het niet gekocht heb.
  Reign
  Reign
  1 jan. 2022 02:17on dlcompare.fr
  Pour le coup, ça a été ma déception de 2021, j'avais eu beaucoup d'espoirs et je pense que ça m'a desservi. Cela dit le jeu est pas non plus mauvais mais en l'état, mieux vaut passer son chemin
  Voorlopig was het mijn teleurstelling van 2021, ik had veel hoop en ik denk dat het me een slechte dienst heeft bewezen. Dat gezegd hebbende, het spel is ook niet slecht, maar zoals het er nu uitziet, is het beter om te passen
  Geverifieerde opmerking
  DilithaRansara
  DilithaRansara
  28 dec. 2021 15:09on dlcompare.com
  I don't have as many problems with this game as most of the other fan base. But I can agree that this is one of the worst Battlefields ever made. Its impossible to hit anyone outside of 50 meters unless you have a sniper rifle. The weapon bloom is ridiculous and I feel like I could be more accurate than some of these "specialists" The maps are especially bad since they all are wide open and huge. So again with weapons that cant kill outside of 50 meters, this makes for horrible gameplay.
  Ik heb niet zo veel problemen met dit spel als de meeste andere fans. Maar ik ben het er wel mee eens dat dit een van de slechtste Battlefields ooit gemaakt is. Het is onmogelijk om iemand te raken buiten 50 meter, tenzij je een sniper rifle hebt. De bloom van de wapens is belachelijk en ik heb het gevoel dat ik nauwkeuriger zou kunnen zijn dan sommige van deze "specialisten" De maps zijn vooral slecht omdat ze allemaal wijd open en enorm zijn. Dus nogmaals met wapens die niet kunnen doden buiten 50 meter, dit maakt voor verschrikkelijke gameplay.
  Gollaruk
  Gollaruk
  18 dec. 2021 06:43on dlcompare.fr
  J'ai réussis à essayer Battlefield 2042, je le trouve vraiment très bien comme jeux, je ne comprend pas les évaluations sur steam.
  Ik ben erin geslaagd om Battlefield 2042 te proberen, ik vind het een heel goed spel, ik begrijp de reviews op steam niet.
  Voute
  Voute
  25 nov. 2021 15:39on dlcompare.fr
  J'espère que les patchs seront à la hauteur pour que le jeu ne soit pas désert dès la première année et que l'on puisse passer de très belles années encore sur les battlefield
  Ik hoop dat de patches het zullen halen, zodat het spel niet vanaf het eerste jaar verlaten wordt en we nog vele mooie jaren op de slagvelden kunnen doorbrengen
  619d732a9551e@asahthefox
  619d732a9551e@asahthefox
  24 nov. 2021 00:08on dlcompare.fr
  Très bon Battlefield, quand même dans l'attente de quelques patchs contre certains bugs, et surtout l'optimisation graphique !
  Zeer goede Battlefield, nog steeds wachten op een aantal patches tegen sommige bugs, en vooral de grafische optimalisatie!
  LgElliott
  LgElliott
  20 nov. 2021 19:26on dlcompare.fr
  Le jeu est graphiquement au top, le contenue et au rendez-vous que demander de mieux ?
  Het spel is grafisch aan de top, de inhoud is er, wat wil je nog meer?
  Averroid
  Averroid
  19 nov. 2021 21:57on dlcompare.fr
  Graphiquement plutôt bien, map intéressante et nombreuse possibilité. Mais cela reste un simple Battlefield à mes yeux.
  Grafisch behoorlijk goed, interessante kaart en veel mogelijkheden. Maar het blijft een eenvoudig slagveld in mijn ogen.
  TheTORYParty
  TheTORYParty
  19 nov. 2021 19:40on dlcompare.fr
  J'apprécie les innovations au niveau du gameplay pour améliorer l'expérience du joueur, mais cela reste néanmoins assez traditionnel comme Battlefied, rien de très novateur en terme de gamemodes par exemple. Cela dit, le jeu est sympa.
  Ik waardeer de vernieuwingen in de gameplay om de spelerservaring te verbeteren, maar het is nog steeds vrij traditioneel zoals Battlefied, niets erg vernieuwend in termen van gamemodes bijvoorbeeld. Dat gezegd hebbende, het spel is leuk.
  Saury_9999
  Saury_9999
  18 nov. 2021 13:54on dlcompare.com
  I heard they haven't fixed the respawn bug in this one. even so it has been reported for a while since BF5 probably
  Ik heb gehoord dat ze de respawn bug in deze nog niet opgelost hebben. toch is het al een tijdje gemeld sinds BF5 waarschijnlijk
  Laat meer reacties zien
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief