You are here
We also support
 
 
 
 

Bayonetta 3 komt volgend jaar

Bayonetta 3 komt volgend jaar
NEWS 24 sep. 2021 09:00

Het is echt! De aankondiging werd gisteren gedaan tijdens de Nintendo Direct, en de fans van de hack-and-slash videospelserie konden er niet blijer over zijn. Bayonetta 3 komt eindelijk volgend jaar. Het lijkt erop dat al het gesmeek van de spelers en het eindeloze aantal verzoeken de fan-favoriete heks terugbrengen in een nieuw avontuur. Platinum Games heeft ons eindelijk wat hoop gegeven over wanneer we in een nieuw spel zullen kunnen genieten van de hectische en brutale gameplay van de Bayonetta serie, nadat het in 2017 tijdens The Game Awards werd onthuld. Bayonetta 3 komt volgend jaar, en je kunt de gameplay ervan bekijken in een nieuwe video.

 

 

Zoals je in de video kunt zien, zal Bayonetta 3 epische gevechten tegen kolossale monsters en veel nieuwe gameplay mechanieken bevatten. Bayonetta zal gebruik maken van tal van wapens om haar vijanden af te maken, waaronder haar iconische wapenhakken, en ze zal ook krachtige wezens kunnen oproepen om naast haar te vechten. Een enorme draak, een gigantische roofvogel en een spin, zijn enkele voorbeelden van haar summons, en die zullen zonder problemen stand kunnen houden tegen meer geduchte vijanden. 

Het valt niet te ontkennen dat Bayonetta 3 de invloed vertoont van Hideki Kamiya's werk aan Devil May Cry. Toch hebben de Bayonetta spellen op eigen kracht een plekje in de harten van de fans verdiend, dankzij hun indrukwekkende esthetiek, spannende spel, en unieke hoofdpersoon. Het lijkt erop dat Bayonetta 3 precies zal bieden waar de fans op zitten te wachten, en dat is uitstekend nieuws.

Bayonetta 3 release

Er is nog geen officiële releasedatum voor Bayonetta 3, maar de video bevestigt dat het spel in 2022 komt, exclusief voor Nintendo Switch spelcomputers. We hopen dat Platinum Games in de komende maanden meer informatie over het spel onthult. Intussen kun je in onze prijsvergelijker spelaanbiedingen vinden, waaronder Bayonetta en Bayonetta 2 heel goedkoop.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief