Eneba COM
 
 

Bekijk hier de Guardians of the Galaxy lanceringstrailer

Bekijk hier de Guardians of the Galaxy lanceringstrailer

We moeten nog een paar weken wachten tot we kunnen genieten van het nieuwe spel dat gebaseerd is op Marvel's universum. Guardians of the Galaxy lijkt klaar te zijn voor de aanstaande lancering, en ontwikkelaar Eidos Montreal heeft de lanceringstrailer al gepubliceerd, zodat je je favoriete groep helden in actie kunt zien. De video onthult enkele stukjes van het verhaal en veel gameplay beelden, waarin Starlord en zijn vrienden te zien zijn terwijl ze tegen allerlei bedreigingen vechten om de wereld in hun eigen stijl te redden. Wat kan er misgaan?

 

 

Guardians of the Galaxy-campagne

De single-player campagne in Guardians of the Galaxy plaatst je in de schoenen van Starlord. Dit keer hebben de beschermers onbedoeld een reeks gebeurtenissen in gang gezet die kunnen eindigen met de vernietiging van het universum, maar dat mag hun fans niet verbazen. Ze zullen de melkweg moeten doorkruisen om te proberen het enorme probleem dat ze veroorzaakt hebben op te lossen, en dat betekent natuurlijk veel actie en spannende gevechten. Hoewel je in het spel in de eerste plaats Starlord bestuurt, zul je ook commando's kunnen geven aan je teamgenoten, en elk van hen draagt bij aan de strijd met zeer krachtige vermogens en combo's. Zoals je in de lanceringsvideo van Guardians of the Galaxy kunt zien, zullen er veel aanpassingsmogelijkheden voor je personages beschikbaar zijn, en het verhaal zal even chaotisch en vol humor zijn als je van zo'n spel zou verwachten.

De lancering vanGuardians of the Galaxy is gepland voor 26 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, en PC. Als je een fan bent van Marvel comics, zijn er genoeg op hen geïnspireerde videospellen te vinden in onze prijsvergelijker. Gebruik hem gerust om op elk moment geweldige spelaanbiedingen en de beste prijs voor Guardians of the Galaxy te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief