Instant Gaming EU
 
 

Marvel's Spider-Man 2

  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Marvel's Spider-Man 2 is het volgende deel in de populaire serie met de iconische held uit Marvel Comics in de hoofdrol. Dit keer ga je niet met één, maar met twee Spider-Men op avontuur in de straten van New York. Peter Parker en Miles Morales delen de spotlight in een verhaal waarin ze het opnemen tegen een van Spidey's ergste antagonisten: Venom. De grootste verrassing van deze aflevering is niemand minder dan Venom's alter ego, aangezien Insomniac Games Eddie Brock heeft gedumpt. Marvel's Spider-Man 2 brengt een compleet nieuwe verhaallijn die dieper ingaat op de levens van Peter en Miles, terwijl ze proberen de schurken op afstand te houden.



    In Marvel's Spider-Man 2 is Venom niet de enige bedreiging waar je mee te maken krijgt. Andere klassieke schurken uit de comics zullen hun best doen om het leven van Spidey te bemoeilijken, waaronder Kraven the Hunter, de Lizard en nog veel meer.



    Marvel's Spider-Man 2 New York City is groter dan ooit, met twee nieuwe wijken die je in eerdere games niet kon bezoeken, Queens en Brooklyn. Je doorkruist ze al slingerend met je web van het ene gebouw naar het andere. Terwijl Miles zijn klassieke outfit gebruikt, draagt Peter het legendarische zwarte pak dat is gemaakt door zijn verbintenis met de buitenaardse symbiont, die hem uitzonderlijke krachten geeft maar ook zijn agressiviteit verhoogt. De symbiont beïnvloedt Peters beslissingen en heeft invloed op zijn relatie met zijn naasten, waaronder Miles.



    Als vervolg brengt Marvel's Spider-Man 2 een aantal van de belangrijkste momenten uit het leven van Spider-Man op tafel in een nieuw episch avontuur dat geen enkele fan onverschillig laat.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Marvel's Spider Man 2

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Marvel's Spider-Man 2

    • Technische informatie

    • Officiële website : Spiderman 2
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
    • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
    • Ontwikkelaar : Insomniac Games
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief