Bethesda onthult de nieuwe Indiana Jones videogame

Bethesda onthult de nieuwe Indiana Jones videogame

Sinds de geruchten over een nieuwe game met Indiana Jones in de hoofdrol verschenen, is de hype hierover exponentieel gegroeid. Nu heeft Bethesda Softworks de game eindelijk onthuld met een video die gisteren werd getoond tijdens het Developer Direct-evenement. In het nieuwe avontuur met de legendarische held in de hoofdrol neemt hij het op tegen de nazi's in een race om het geheim te vinden van een eeuwenoude kracht die verbonden is met de Grote Cirkel. Indiana Jones and the Great Circle speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade en is een spannend avontuur dat is ontwikkeld door de makers van Wolfenstein: The New Order met Todd Howard die zijn stem leent aan Indiana in plaats van Harrison Ford.

Gameplay en meer!

De gisteren onthulde beelden gaan dieper in op het ontwikkelingsproces van Indiana Jones and the Great Circle en laten zien hoe de ontwikkelaars van MachineGames praten over motion capture, immersie, gameplay en meer. De nieuwe Indiana Jones game wordt een single-player avontuur dat je speelt in first-person view en neemt Indy mee over de hele wereld in een epische reis. Het zal alle elementen bevatten die je in het spel zou verwachten, waaronder actie op de laars, raadsels en een spannende verhaallijn.

 

 

Uitgever Bethesda Softworks heeft onlangs nog een video uitgebracht met veel in-game cinematics en gameplaybeelden van Indiana Jones and the Great Circle. Je kunt hem hieronder bekijken.

 

 

Indiana Jones and the Great Circle komt ergens dit jaar uit, hoewel er nog geen officiële releasedatum is bevestigd. Het spel zal verkrijgbaar zijn op PC en Xbox Series X/S consoles. Zoals gewoonlijk kun je je exemplaar van Indiana Jones and the Great Circle met de beste kortingen kopen met behulp van onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief