Eneba COM
 
 

Blizzard blijft de prestaties van Diablo 4-klassen afstemmen

Blizzard blijft de prestaties van Diablo 4-klassen afstemmen

Klassebalans is altijd al een probleem geweest in Blizzard-games, en Diablo 4 is niet anders. World of Warcraft-spelers zijn eraan gewend dat de ontwikkelaars af en toe specifieke vaardigheden aanpassen om minder krachtige klassen een boost te geven. Dit houdt spelers niet alleen tevreden, maar heeft ook een grote invloed op de samenstelling van groepen en raids, omdat er veel leden van de community zijn die op elk moment "de beste" klasse willen spelen. Theoretisch zou het een eenvoudig probleem moeten zijn voor Diablo 4, een spel dat onlangs is uitgebracht en minder klassen voor personages bevat, maar de complexe itemisering in het spel kan er een nachtmerrie van maken.

 

 

Een eindeloze zoektocht naar de perfecte balans

In Diablo 4 werd bijvoorbeeld de kracht van Necromancers drastisch verminderd na de eerste bèta. Hoewel dit wat klachten opleverde, was het verschil in kracht ten opzichte van andere klassen zo duidelijk dat de verandering noodzakelijk was. Sindsdien is Blizzard een andere weg ingeslagen met de balanswijzigingen, en de nieuwste update van Diablo 4 bewijst dat met een relevante krachttoename voor basisvaardigheden over de hele linie voor alle klassen.

“We’re continuing our efforts to make all class builds feel fun and powerful with another round of balance updates. In particular, we have seen community feedback stating that basic skills aren’t impactful enough in combat. These changes will not change the fundamental relationship between basic skills and core skills, but we hope that they help smooth out the leveling experience while we explore additional ways to strengthen them. We are also increasing the power of some skills that players feel are lagging behind their peers. As we look forward to future updates, we’re monitoring other heavily discussed topics, such as minion survivability and build parity.”

Update 1.0.3 maakt Nightmare Dungeons ook de moeite waard, want de patch verhoogt de ervaring die je krijgt bij het doden van monsters en het voltooien ervan aanzienlijk. Het is ook mogelijk om naar deze kerkers te teleporteren vanaf de spelkaart. Voor een gedetailleerdere blik op de veranderingen kun je de officiële 1.0.3 patch notes bekijken.

Als je het nieuwste deel in de populairste ARPG-serie aller tijden nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Diablo 4 goedkoop te kopen en naar Sanctuary af te reizen om je onder te dompelen in de nieuwste aflevering van de oorlog tussen Hel en Hemel.

31.64€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief