Diablo IV early access bèta begint dit weekend

Diablo IV early access bèta begint dit weekend

Het is de maand voor Diablo IV als de eerste ronde van de early access bèta begint. We hebben al eerder gemeld dat Diablo IV deze maand de kans biedt om het spel vroegtijdig te spelen, en nu is het eindelijk zover. In de verre kans dat je het gemist hebt, bekijk hier de Diablo IV early access gameplay trailer:

 

 

Ter voorbereiding zijn gretige spelers die het spel hebben voorbesteld al een dag eerder dan gepland begonnen met pre-loaden. Spelers kunnen het spel downloaden via de Battlenet app op hun PC. De download is 40 Gig groot, maar kan oplopen tot 80 Gig als je ervoor kiest om het hi-res texture pack te installeren. 

Het avontuur zal met een paar uur relatief kort zijn, maar het brengt je naar de Fractured Peaks en brengt je oog in oog met de eerste baas, Ashava. Bereid je voor op een donkere, desolate versie van Sanctuary deze keer. En merk op dat je slechts toegang hebt tot drie klassen: Barbarian, Sorcerer en Rogue.

Degenen die het spel niet hebben voorbesteld, kunnen volgend weekend nog een poging wagen voor de 2e test, vanaf vrijdag 24 maart om 9 uur Pacific Time tot maandag 27 maart om 12 uur Pacific Time. Spelers kunnen beginnen met pre-loaden op woensdag 22 maart, vanaf 9 AM PT. Deze keer staat de bèta open voor iedereen en omvat de resterende twee klassen Necromancer en Druïde. Let wel op de systeemeisen van het spel voordat je het downloadt.

Je krijgt ook de volgende beloningen voor het spelen van de bèta: de titel Initial Casualty voor het bereiken van Kyovashad met een personage; de titel Early Voyager voor het bereiken van level 20 met een personage, en; het Beta wolf pack cosmetisch item, ook voor het bereiken van level 20 met een personage.

Behoudens grote problemen zal Diablo IV op 6 juni uitkomen voor PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 en Xbox One. Je kunt de goedkoopste prijzen krijgen voor een Diablo IV PS5 sleutel door onze prijsvergelijker te bekijken.

30.79€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief