Bloodlines 2 komt noch niet

Bloodlines 2 komt noch niet

Ondanks het feit dat nogal een populaire franchise die al met succes is aangepast aan videospelletjes, Vampire: De Masquerade lijkt de laatste jaren wat lastig te zijn. World of Darkness MMORPG was in ontwikkeling voor een lange tijd voordat het werd geannuleerd en Vampire: De Masquerade - Bloodlines 2 lijdt aan een lastige ontwikkeling die veel langer duurt dan men zou verwachten. Enkele belangrijke leden van het project hebben het al verlaten en de release van het spel is al uitgesteld. Nu bevestigt Paradox Interactive dat het vrij onwaarschijnlijk is dat het spel in de eerste helft van 2021 zal aankomen, waardoor de hoop dat we het binnenkort kunnen spelen, verpletterd wordt.

Paradox CEO Ebba Ljungerud heeft in een recent interview verklaard dat de release van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is zwaar getroffen door de situatie met de pandemie en ook door hun inzet om de game op PlayStation 5 en Xbox Series X/S uit te brengen, wat zich in veel meer werk heeft vertaald. Natuurlijk kan hetzelfde gezegd worden van elke andere game die in 2020 wordt uitgebracht en hoewel het waarschijnlijk waar is, is het veelzeggend dat ontwikkelaar Hardsuit Labs zo'n lange tijd nodig heeft om met de definitieve versie van te komen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Het is nog opmerkelijker als we bedenken dat de beelden van het spel die ze hebben laten zien er al redelijk goed uitzien.

 

 

Het lijkt erop dat alle Vampire: De Masquerade fans zullen lang moeten wachten voordat ze Bloodlines 2 kunnen spelen, en het is een echte schande. De ontwikkelaars zijn zelfs gestopt met het geven van extra informatie over het spel en het zou leuk zijn als we dat in ieder geval konden hebben. Hopelijk zullen ze de komende maanden meer communiceren over Bloodlines 2.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief