Eneba COM
 
 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 beginnen de spelers als een "dunbloed" die geboren is uit een Mass Embrace: de creatie van een horde nieuwe vampieren die als zeer illegaal wordt beschouwd in de Vampiergemeenschap. Er broeit een oorlog tussen de verschillende Vampier clans. Om te overleven, kies je een clan en probeer je je nieuwe Undead leven te navigeren in een wereld die zal reageren op elke keuze die je maakt, maar je zult altijd op je omgeving moeten letten, of je loopt het risico de Masquerade te breken. De Masquerade is een gedragscode die vampiers moeten volgen om te voorkomen dat hun bestaan aan de mensheid wordt blootgesteld. Ook al ben je een vampier, je ziet er nog normaal genoeg uit om in het openbaar als mens door te gaan.



    Zoals je je kunt voorstellen, is bloed een bron die je constant in de gaten moet houden, omdat het je verschillende vaardigheden van energie voorziet. Dit komt zelfs tot uiting in het soort menselijk bloed waarmee je je voedt, omdat het gevuld is met resonantie. Als je je te lang met een bepaald type bloed voedt, krijg je de voorkeur voor een bepaald type, waardoor je toegang krijgt tot bepaalde vaardigheden. Resonantie maakt de keuze van je slachtoffers diverser en draagt weer bij aan de zo belangrijke progressielus. Elke persoon heeft een bepaald aura, een kleur die om hem (en zijn heerlijke bloed) heen hangt en aangeeft wat zijn huidige emotionele toestand is - rood voor woede, violet voor angst, geel voor verlangen, enzovoort.



    Het spel speelt zich af jaren na de gebeurtenissen van Vampire: The Masquerade - Bloodlines en speelt zich af in een nieuwe stad voor de serie: Seattle, Washington. De modern-gotische esthetiek creëert een sombere maar levendige wereld die perfect is voor het spel. Je verkent iconische locaties als Pioneer Square, Pier 55 en andere delen van het centrum van Seattle, waarbij je de ondergrondse ruïnes van de stad volgt. Deze secties zijn naar verluidt geïnspireerd op de echte locaties die werden geplaveid na de hevige branden die plaatsvonden in 1889, en de ruïnes herbergen een aantal geheimen van de verloren geschiedenis van Seattle, en hoe vampiers daar een rol in speelden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Vampire The Masquerade Bloodlines 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    fortuna730
    fortuna730
    2 dec. 2021 00:15on dlcompare.it
    Like the first installment, Bloodlines 2 also focuses on vampire intrigue and conspiracy behind the scenes, as well as confrontation and competition between various powerful vampire clans. Players will once again be given the opportunity to choose their clan - the vampires of each clan have access to unique abilities and skills, so choosing your alliance should be wise. I played the first part with great pleasure. If the atmosphere remains the same, it will be a great game!
    Net als het eerste deel richt Bloodlines 2 zich ook op vampierintriges en samenzweringen achter de schermen, en op confrontaties en concurrentie tussen verschillende machtige vampierclans. Spelers krijgen opnieuw de kans om hun clan te kiezen - de vampiers van elke clan hebben toegang tot unieke vaardigheden en skills, dus het kiezen van je alliantie moet verstandig zijn. Ik speelde het eerste deel met veel plezier. Als de sfeer hetzelfde blijft, wordt het een geweldige wedstrijd!
    • Technische informatie

    • Officiële website : Vampire The Masquerade Bloodlines 2
    • Categorieën : Actie , Rollenspellen
    • Uitgever : Paradox interactive
    • Ontwikkelaar : The Chinese Room
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 2024
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : TBC
      • CPU : TBC
      • RAM : TBC MB
      • GPU : TBC
      • Opslagruimte : TBC MB
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief