Concord open bèta begint volgende maand

Concord open bèta begint volgende maand

Firewalk Studios wil een revolutie ontketenen in het FPS-genre met de aankomende shooter Concord. Het spel is onlangs onthuld en de ontwikkelaar heeft er veel details over gedeeld. Het spel wordt beschreven als een combinatie van de beste eigenschappen van Overwatch en Destiny 2 en stelt je in staat om spannende 5v5 gevechten aan te gaan. Met kleurrijke scenario's en personages, dynamische gameplay en een grafische stijl die niet rommelig is, voelt het als een aantrekkelijke ervaring voor de fans van het genre. Concord heeft positieve reacties losgemaakt en hoe meer we over het spel weten, hoe meer we het willen proberen. 

Probeer het volgende maand gratis uit

Als je geïnteresseerd bent om alles wat Concord te bieden heeft zelf te ontdekken, dan heb je volgende maand een geweldige kans om dat te doen. Firewalk Studios heeft een open bèta aangekondigd waarmee spelers het spel in detail kunnen verkennen. De open bèta van Concord begint op 18 juli en loopt tot 21 juli. Als je het spel echter vooraf hebt besteld, kun je al eerder spelen, van 12 tot 14 juli. Tijdens de bèta krijgen spelers toegang tot de 16 unieke personages die bij de lancering in het spel aanwezig zullen zijn. De bèta draait op PC en PlayStation en crossplay wordt ingeschakeld, maar er is geen informatie over welke gameplaymodi beschikbaar zullen zijn tijdens het evenement.

 

 

Als je een fan bent van FPS in teamverband, moet je Concord in de gaten houden. De ervaring die het belooft, kan een nieuwe standaard zetten in het genre. De release van het spel staat gepland voor 23 augustus voor pc en PlayStation 5. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen te bekijken om Concord nu al te pre-orderen.

27.66€
Concord
Concord
  • Categorieën : Actie , First-Person Shooter
  • Uitgever : PlayStation Publishing LLC
  • Ontwikkelaar : Firewalk Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 23 augustus 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief