Eneba COM
 
 

Content Warning is misschien de volgende Lethal Company

Content Warning is misschien de volgende Lethal Company

Content Warning is een coöperatief survival-horror videospel uitgegeven door Landfall Games, een studio die bekend staat om eigenzinnige titels als TABS en Stick Fight: The Game. Content Warning werd uitgebracht op 1 april 2024, als onderdeel van Landfall's traditie om een spel uit te brengen op 1 april.

In Content Warning beginnen jij en drie vrienden aan een reis diep in de "Oude Wereld", waarbij je een camera gebruikt om opnamen te maken voor je SpöökTube-kanaal. Hoe meer angstaanjagende en ijzingwekkende scènes je film bevat, hoe meer kijkers en volgers je trekt. De Oude Wereld, de thuisbasis van verschillende monsters, spookachtige relikwieën en artefacten, is de perfecte plek om naam te maken.

Met de advertentie-inkomsten van je SpöökTube-video's kun je je uitrusting upgraden om betere video's te maken en gemakkelijker te overleven in de Oude Wereld. Als je team in drie dagen genoeg views verzamelt, mag je je SpöökTube-carrière voortzetten en een leven van roem en fortuin leiden.

 


Veel spelers vinden de kern van Content Warning lijken op Lethal Company, een coöperatief survival horror videospel gemaakt door Zeekerss. Beide spellen zijn extreem humoristisch en angstaanjagend en sporen spelers aan om alles te doen wat nodig is om hun quota te halen. Het verschil in Content Warning is echter dat, terwijl Lethal Company de nadruk legt op het opsplitsen van spelers om schroot te verzamelen om hun quota te halen, Content Warning spelers aanmoedigt om samen te werken om hilarische, soms angstaanjagende beelden te maken. Het meest cruciale element in Content Warning is altijd de camera. Hoe gruwelijk en angstaanjagend de monsters die jij en je vrienden tegenkomen ook zijn, als je het niet op film vastlegt, wie zou het dan geloven, toch?

Dankzij de verslavende en dramatische gameplayloop in combinatie met de bekende en humoristische gamefysica van Landfall, heeft Content Warning de harten van spelers veroverd. Binnen slechts 24 uur na de release bereikte het spel 200K gelijktijdige spelers en meer dan 6,2 miljoen bezitters op Steam. Deze opmerkelijke prestatie is niet alleen te danken aan de innovatieve gameplay en het creatieve concept, maar ook aan de slimme marketingstrategie van Landfall - het spel de eerste 24 uur gratis aanbieden, zodat het spel een groter publiek bereikt.

Er moet echter worden opgemerkt dat Content Warning momenteel veel bugs en serverproblemen heeft die de spelerservaring beïnvloeden. Het spel wordt ontwikkeld door een heel klein team van ontwikkelaars (slechts 5 mensen), dus het kan even duren voordat de problemen zijn opgelost, maar ze doen hun best om de problemen aan te pakken.

Als je nog niet de kans hebt gehad om dit humoristische en zeer leuke spel met je vrienden te proberen, dan is Content Warning zeker de moeite waard om te spelen. Gebruik onze prijsvergelijker om Content Warning te kopen.

  • Officiële website : Content Warning
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Landfall Publishing
  • Ontwikkelaar : Skog
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief