5 beste Content Warning mods die je moet proberen

5 beste Content Warning mods die je moet proberen

Content Warning heeft snel de aandacht getrokken van liefhebbers van sociale horrorgames en trekt duizenden spelers tegelijk. Met zijn ijzingwekkende maar humoristische gameplay, perfect om met vrienden te spelen, heeft Content Warning het potentieel om de volgende Lethal company te worden. Slechts enkele dagen na de release hebben getalenteerde fans al talloze spannende mods gemaakt voor Content Warning, die de spelervaring voor spelers zullen verbeteren. Hieronder vind je een lijst met de top 5 mods die het proberen waard zijn voor Content Warning.

Houd er rekening mee dat alle mods in de volgende lijst BepInEx nodig hebben om te functioneren, dus zorg ervoor dat je die eerst installeert. Maak je geen zorgen, het installatieproces is heel eenvoudig, soms maar twee stappen, volg gewoon de instructies op de modpagina.

 

 


1- Virality

Heb je meer dan 3 vrienden? Maak je geen zorgen, Virality helpt je het aantal spelers in een Content Warning-lobby te verhogen tot maximaal 200, zodat je kunt genieten van het plezier met je vrienden! Virality ondersteunt ook laat meedoen en Steam joinen met de rechtermuisknop. Alle spelers moeten deze mod en BepinEX installeren om goed te kunnen werken.

Opmerking: Op dit moment hebben de ontwikkelaars vanContent Warning een beperking ingesteld op de grootte van lobby's aan de serverkant, waardoor modders het aantal spelers in één spel niet kunnen verhogen. Als gevolg hiervan kunnen Virality en andere soortgelijke mods die lobbygroottes aanpassen op dit moment niet worden gebruikt. De ontwikkelaars hebben echter aangegeven dat ze van plan zijn om de ondersteuning voor lobbygroottemods weer in te voeren zodra de servers soepeler werken.

2- More Customization

Content Warning staat slechts 3 tekens uit de ASCII-tekenset toe om je gezicht te versieren. Wil je je gezicht verder aanpassen? Dan is More Customization de perfecte mod voor jou. More Customization ondersteunt een limiet van 128 tekens voor het aanpassen van gezichten, kopiëren/plakken in terminal en oneindige aanpassing van de grootte van gezichten. Deze mod moet worden geïnstalleerd voor alle clients en vereist BepinEX.

3- MakeMeRagdoll

Zoals de naam MakeMeRagdoll al doet vermoeden, kun je met deze mod zonder enige reden ragdollen! Dit is de perfecte mod om content te maken, te doen alsof je dood bent, een rare ragdolldans te doen of gewoon om grappige bewegingen te maken voor de camera. Deze mod is vereist voor alle spelers om goed te werken.

4- MoreSpookerVideo

Een mod die cameravideo in de winkel toevoegt, waardoor je nog meer inhoud kunt opnemen zonder beperkt te zijn tot een korte opnametijd van de camera. Je kunt de startvaluta instellen of zelfs de cameraregistratietijd verhogen en het aantal weergaven dat je per quota kunt bereiken. Deze mod is ook vereist voor alle spelers om goed te werken.

5- More Comments

Heb je het gevoel dat de commentaren op je video's die je op Spooktube uploadt saai en repetitief zijn? Installeer dan meteen More Comments, deze mod voegt meer inzichtelijke en boeiende commentaren toe aan je video's en vernieuwt bestaande commentaren om ze frisser en relevanter te maken.

Deze 5 mods beloven je Content Warning ervaring nog fantastischer en boeiender te maken. Dus waar wacht je nog op? Pak je camera en begeef je in het angstaanjagende "Old World" om de video's te filmen die je naam zullen maken! Vergeet niet onze prijsvergelijker te gebruiken om Content Warning voor de goedkoopste prijs te kopen.

  • Officiële website : Content Warning
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Landfall Publishing
  • Ontwikkelaar : Skog
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief