Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion krijgt zijn launchtrailer

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion krijgt zijn launchtrailer

We zitten nog maar twee weken voor de officiële release, maar dat heeft Square Enix er niet van weerhouden de lanceringstrailer voor Crisis Core Final Fantasy VII Reunion vrij te geven. De remaster van het PSP-spel brengt bijgewerkte graphics naar moderne consoles, meer dynamische gameplay en geremasterd stemacteerwerk.

De video van de ontwikkelaar toont delen van het verhaal van het spel, actiemomenten en enkele veranderingen in de mechanica. Veel previews beweren dat de titel leuker is door deze verschillende verschillen. Het gevechtssysteem geeft nu voorrang aan nog meer realtime commando's, waardoor extra bewegingen gecombineerd kunnen worden, waardoor de actie naadloos verbetert met minder onderbrekingen. De speler kan nu tot zes sneltoetsen gebruiken om voorwerpen, spreuken en andere vaardigheden te activeren.

 

 

Beginners kunnen genieten van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion zonder zich zorgen te maken over Final Fantasy VII Remake. Het spel is een prequel op het verhaal van Cloud en de groep en helpt zelfs de lore van de hoofdlijn te bepalen. Eén voorbehoud echter. Nomura zei in een interview dat, omdat niets van het verhaal van Crisis Core zal worden veranderd, sommige elementen inconsistent zullen lijken met de nieuwe versie van Cloud's reis. Volgens hem is deze tegenstrijdigheid opzettelijk, maar zal alles worden opgehelderd als de trilogie is voltooid. Dat zal nog wel even duren, want Final Fantasy VII Rebirth heeft een release window voor de winter van 2023/2024, en de derde titel moet pas verder in de toekomst uitkomen.

Eindelijk ontgrendeld van PSP kunnen fans en spelers wereldwijd genieten van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. De geremasterde versie van het spel komt op 13 december 2022 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC.

Wie de digitale versie pre-ordert, ontvangt de SOLDIER Materia Set. Deze set maakt drie materia, waaronder Dark Fire, Dark Thunder en Dark Blizzard, vroeg in het spel beschikbaar. Als je meer wilt weten over de levendige en dromerige Zack Fair, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste aanbiedingen voor Crisis Core Final Fantasy VII Reunion codes en bereid je voor om je dromen te omarmen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief