BG PPC IG EN
 
 

Crysis Remastered Trilogy komt deze herfst uit

Crysis Remastered Trilogy komt deze herfst uit

We hadden het er al over in een eerder artikel, ongeveer een week geleden publiceerde Crytek op het Crysis account op Twitter een bericht dat wees op de aanstaande release van een geremasterde versie van Crysis 2. Komend van de ontwikkelaar van het spel was het vrij duidelijk dat we recht hadden op de aankondiging van het spel vroeger dan later, maar het lijkt erop dat Crytek meer voor ons in petto heeft dan alleen de remaster van het vervolg. Crysis Remastered Trilogy is aangekondigd, en zoals de naam al aangeeft zal het de nieuwe en moderne versies van alle delen in de serie bevatten.

 

 

Crysis Remastered is al verkrijgbaar en deze nieuwe versie van een van de populairste first-person shooters is erin geslaagd te leveren wat ervan verwacht werd. Het kwaliteitsniveau van de graphics is verbluffend, en het kan de mogelijkheden van elke GPU tot het uiterste drijven. Ook al bevat de remaster vooral de single-player campagne, het is nog steeds een van de beste ervaringen als het op beelden aankomt op welk platform dan ook, vooral als je een voor gamen ontworpen PC bezit en elke druppel sap uit je hardware wilt persen. Volgens Crytek wordt verwacht dat de andere twee spellen in de nieuwe trilogie hetzelfde kwaliteitsniveau zullen hebben als het op graphics aankomt:

 

"We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat deze iconische Crysis spellen terugkeren in één bundel, geremasterd voor een nieuwe generatie hardware. Elk spel is verbeterd om er prachtig uit te zien en te spelen op de platforms van vandaag, en levert zo de mooiste Crysis ervaring voor zowel nieuwkomers in onze klassieke franchise als spelers die het avontuur willen herbeleven."

 

De release van Crysis Remastered Trilogy is gepland voor dit najaar, en het zal verkrijgbaar zijn op de PC, en op PlayStation, Xbox, en Nintendo Switch consoles. Als je niet geïnteresseerd bent in het hele pakket, zal elk van de spellen afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Natuurlijk is Crysis Remastered al uit en je vindt het voor de beste prijs in onze prijsvergelijker. Het is nog onduidelijk of Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered eerder uitkomen dan de Crysis Remastered Trilogy.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief