Crysis 2 zou een remaster kunnen krijgen

Crysis 2 zou een remaster kunnen krijgen

Het heeft Crytek heel wat tijd gekost om Crysis Remastered uit te brengen, maar ze zijn er toch in geslaagd er de verwachtingen van alle fans van de serie mee in te lossen. De nieuwe versie van het klassieke eerstepersoons schietspel heeft ongelooflijke graphics die de mogelijkheden van elke GFX kaart op de markt tot het uiterste kunnen oprekken. De oude Crysis is gebruikt als de standaard om de meeste grafische verwerkingseenheden te testen die in de laatste jaren verschenen en Crysis Remastered zou gemakkelijk dezelfde stappen kunnen volgen als zijn voorganger. Omdat het een remaster is van het originele de spel voegt het niet veel toe op het gebied van gameplay, maar de verbluffende graphics zijn genoeg reden om het te proberen.

Crysis Remastered is positief ontvangen en hoewel het spel geen massaal aantal exemplaren heeft verkocht is het toch succesvol genoeg geweest voor Crytek om na te denken over het maken van de geremasterde versie van Crysis 2. Dat is wat je kunt halen uit een recente tweet die op het officiële account van het spel verscheen.

 

 

De meeste fans van de serie zullen wel herkennen dat de zin "They used to call me Prophet." onmiskenbaar verwijst naar Crysis 2 personage Majoor Laurence "Prophet" Barnes. Het lijkt er dus op dat Crytek werkt aan de remaster van Crysis 2, en we zouden hierover zeer binnenkort meer nieuws moeten krijgen. Crysis Remastered is verkrijgbaar op PC en PlayStation, Xbox, en Nintendo Switch spelcomputers. Het is heel waarschijnlijk dat de nieuwe remaster ook op dezelfde platforms verkrijgbaar zal zijn, zodra hij klaar is.

 

 

Als je nog geen Crysis spel hebt geprobeerd, raden we je ten zeerste aan onze prijsvergelijker te bezoeken om Crysis Remastered tegen de beste prijs te vinden. Het spel levert een verbazingwekkende eerstepersoons schietervaring die de nadruk legt op het gebruik van geavanceerde technologie in de vorm van "nanosuits" die de mogelijkheden van je personage vergroten. Of je nu kiest voor stealth of brute kracht, de gameplay van Crysis Remastered is geweldig.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief